Суп мудрості з гарбуза з маком
(покроковий рецепт з фото)
Суп мудрості або розумний суп. Вважається, що дане поєднання інгредієнтів впливає на роботу мозку і покращує пам'ять. Суп виходить дуже смачний, спробуйте!
Можливо, список інгредієнтів вам здасться незвичним, але, в результаті, все гармонійно поєднується, суп смачний і наваристий. Гарбуз не виділяється, її смак втрачається на тлі інших інгредієнтів, тому суп сподобається навіть тим, хто гарбуз не любить. Мак надає цікавий присмак і вдало доповнює блюдо.
- Яловичина - 300 грам
- Гарбуз - 300 грам
- Мак - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Цибуля - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Перець духмяний - 3-4 штук
- Чорний перець - За смаком
- Сіль - 2 щіпки
- Зелень - 1 пучок
- Вода - 2 L
Підготуємо інгредієнти.
Яловичину нарізаємо невеликими шматками і обсмажуємо на соняшниковій олії.
Додаємо мук і морква. Готуємо всі разом 10-15 хвилин, періодично перемішуючи.
У каструлю з киплячою водою висипаємо обсмажену яловичину та овочі. Додаємо сіль. Варимо на малому вогні близько години.
Далі, додаємо терту гарбуз і запашний перець.
Насипаємо мак.
Додаємо нарізану кубиками картоплю. Закінчено на невеликому Вогні 40-60 хвилин.
Суп мудрості готовий. Додаємо трохи зелені і чорного перцю. Подаємо гарячим. Смачного!