Суп мудрості
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Не стану стверджувати, але вважається, що такий суп покращує роботу мозку, завдяки гарбузі і маку. Крім цих інгредієнтів тут є м'ясо і велика кількість овочів. Суп ситний і досить смачний.
Опис приготування:
Готується суп мудрості дуже просто і швидко, блюдо цілком дієтичне. Підійде дорослим і дітям. Він добре насичує і зігріває, що важливо в зиязикай період. Гарбуз краще за все брати наслідках сортів. Куряче філе можна замінити яловичиною або телятиною.
- Куряче філе - 300 грам
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Гарбуз - 200 грам
- Мак - 1 Ст. Ложка
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Кріп - 10 грам
- Сіль - За смаком
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1, 2 L
Підготуйте інгредієнти для супу.
Куряче філе помийте і наріжте кубиками. Трохи обваляйте в борошні і викладіть в сковороду.
Наливати 2 столові ложки рафінованої соняшникової олії і злегка обсмажте куряче філе з усіх боків.
Після викладіть м'ясо в каструлю і налийте воду.
Картопля очистіть, помийте і наріжте кубиками. Додайте в суп. Починайте варити.
Цибулю і моркву очистіть, помийте. Наріжте дрібно і викладіть в сковороду. Налийте трохи соняшникової олії і злегка припустіть овочі протягом 7-8 хвилин.
Викладіть моркву і цибулю в каструлю.
Гарбуз помийте і наріжте кубиками. Додайте в каструлю.
Мак помийте і всипте в суп.
Приправте суп лавровим листом, посоліть за смаком і варіть до готовності всіх інгредієнтів.
У готовий суп додайте нарізаний кріп або петрушку.
Суп мудрості готовий. Подавайте на обід.