Суп харчо з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
В пору моєї молодості часто в їдальнях в меню був суп харчо. Це було досить не дорого і досить смачно. Пропоную варіант саме такого супу харчо з картоплею. Чи не класичний рецепт, але смачно!
Суп харчо з картоплею - зовсім не дороге, легке, звичне в приготуванні блюдо. Однак їм можна догодити всієї сім'ї. Так що рекомендую вивчити цей рецепт суп харчо з картоплею і негайно взятися за справу. Перед подачею на стіл посипаємо тарілку з супом свіжою зеленню, наприклад петрушкою або кінзою, а їмо з чорним хлібом. Смачного!
- Яловичина - 500 грам
- Картопля - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Томатний соус - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
М'ясо яловичини нарізаємо невеликими кубиками заливаємо 2, 5 літрами води і варимо на повільному вогні, знімаючи піну, приблизно 40 хвилин, поки м'ясо не стане м'яким.
Поки готується м'ясо промиваємо рис і замочуємо його в теплій воді. Картоплю нарізаємо кубиками. Цибулю дрібно рубаємо або навіть краще потерти на тертці. Часник подрібнюємо.
Помідори обшпарюємо окропом, потім поміщаємо в холодну воду і знімаємо з них шкірку. Потім дрібно нарізаємо. Обсмажуємо цибулю в оливковій олії, додаємо до нього половину нарізаних помідорів і томатну пасту і тушкуємо 5-7 хвилин.
Коли м'ясо буде готове, додаємо в каструлю рис, картопля і половину помідорів і варимо до готовності картоплі і рису хвилин 15. Потім додаємо піджарку і варимо ще 5 хвилин. Вогонь виключаємо, додаємо в суп часник. Даємо супу настоятися 5-7 хвилин. Готово!