Суп харчо з картоплею і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Істинний суп харчо готується без картоплі. У нього входять тільки рис і овочі. Але наші господині додали в нього картоплю. Тепер смак харчо м'якший і не такий гострий.
Такий суп не зовсім відповідає дійсному рецептом приготування супу харчо. Але нам важливіше смакові якості, тому цей рецепт має місце в меню. Гострий смак харчо може урізноманітнити повсякденне меню і внести частку пікантності в повсякденний раціон. Хочу поділитися рецептом, як приготувати суп харчо з картоплею і рисом.
- Курка - 600 грам
- Мал - 80 грам
- Картопля - 3 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 5 грам
- Оливкова олія - 17 грам
- Томатний соус - 120 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком
1
Поріжте курку невеликими шматочками, залийте водою і варіть на невеликому вогні 30 хвилин.
2
Мал добре промийте і залийте теплою водою.
3
Картопля поріжте кубиками. Цибуля натріть на тертці. Помідори обшпарте окропом і зніміть шкірку.
4
Обсмажте овочі в олії. Спочатку покладіть на сковороду цибулю, потім додайте частину помідор і томатну пасту. Тушіте 7 хвилин.
5
У каструлю додайте рис, картопля, помідори. Варіть 20 хвилин.
6
Додайте в суп підсмажені овочі і варіть ще 5 хвилин.
7
Додайте в суп подрібнені часник і зелень, залиште суп настоюватися.
8
Смачного!