Суп для схуднення з селерою
(покроковий рецепт з фото)
Суп складається всього з декількох інгредієнтів. Він смачний і низькокалорійний, тому можна не хвилюватися за появу зайвих сантиметрів. Розповідаю, як приготувати суп для схуднення з селерою.
Зробити суп дуже просто, по продуктам він зовсім недорогий. Готового супу вистачить на 4 порції. До столу він подається гарячим, з тонкою стружкою селери і зеленою цибулею. Цей овочевий супчик можна зберігати в холодильнику кілька днів, тому ви можете ласувати їм у будь-який час.
- Вершкове масло - 15 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Селера - 1 штука (корінь)
- Бульйон - 1 літр (овочевий)
- Сіль, перець - За смаком
- Зелена цибуля - За смаком
1
Очистіть ріпчасту цибулю, корінь селери і картопля, потім вимийте і наріжте все невеликим кубиком.
2
У сковороду викладіть вершкове масло і розтопіть, додайте оливкову олію і розігрійте. Викладіть в сковороду цибулю, селеру і картоплю, обсмажуйте 10 хвилин.
3
Перекладіть вміст сковороди в каструлю і налийте бульйон, відправте все на вогонь і доведіть до кипіння.
4
За смаком посоліть суп і поперчіть, варіть близько 20 хвилин на слабкому вогні до м'якості овочів.
5
Зніміть суп з вогню і залиште на пару хвилин, потім подрібніть його блендером до стану пюре, знову підігрійте.
6
За смаком посоліть і розлийте гарячий суп по тарілках. Прикрасьте стружкою селери і зеленою цибулею.