Рецепт Суп «Bozartma» фото

Суп «Bozartma»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Супи

Bozartma - блюдо азербайджанської кухні. Це густий, ситний і ароматний суп, який готують на свята. У мене Бозартма з курки, але також підійде гусак, індичка або баранина.

Для приготування супу беріть будь-які м'ясисті частини курки. Спеції вибирайте за смаком. Мені було досить лаврового листа і меленого чорного перцю. З домашньої курки суп буде ще смачніше. Готуйте з задоволенням!

  • Курка - 500 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Вода - 1, 2 L
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Петрушка - 10 грам
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
Sup
Обсмажте курку до легкої золотистої скоринки.
Sup
Додайте в сковороду шматочок вершкового масла і підсмажте цибулю до прозорості.
Sup
Налийте воду. Варіть курку на невеликому вогні 15-20 хвилин.
Sup
Варіть суп до готовності всіх інгредієнтів. В кінці додайте нарізану петрушку і подрібнений часник.
Sup"Bozartma" з курки готовий. Смачного!

Схожі рецепти