Суфле з телятини
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.
Суфле з телятини - це дуже ніжне м'ясо з овочами і молоком, приготоване на пару. Таке блюдо ідеально підходить для дитячого харчування. Телятина виходить дуже м'якою і соковитою, як раз для діток!
Опис приготування:
До вашої уваги - простий рецепт приготування суфле з телятини. Суфле є ідеальною їжею для дітей, в ньому немає ні грама жиру, жорстких волокон, що не жують і інших дитячих"радощів" . Блюдо готується на пару в мультиварці (можна і в пароварці). Хай щастить!
- Телятина - 100 грам
- Яйце перепелине - 1 штука
- Молоко - 1/4 склянки
- Вершкове масло - За смаком
- Манька - 1 Чайна ложка
- Морква - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
Дрібно нарізаємо м'ясо і морква. За допомогою блендера приготуємо фарш.
Додаємо манку, яйце і вершкове масло. Збиваємо до однорідної маси.
Вливаємо молоко і перемішуємо.
Консистенція повинна нагадувати густу сметану.
Перекладаємо масу в силіконові формочки. Вливаємо в чашу мультиварки літр води. Ставимо контейнер і готуємо в режимі"Варка на пару" .
Готується суфле 30 хвилин.
Смачного!