Стейк з яловичини в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете знати, як приготувати стейк з яловичини в духовці? Такий смачний і соковитий шматочок м'яса обов'язково сподобається вам і підійде до будь-якого столу. Подавайте його гарячим з будь-яким гарніром на вибір.
Соковитий і ситний яловичий стейк підійде до будь-якого свята. Спершу його обсмажують на сильному вогні, щоб зберегти всі соки всередині, а потім відправляють в духовку. М'ясо буде ніжне всередині, а зовні ви отримаєте красиву і рум'яної скоринки. Подаю стейк з брокколі і пюре з картоплі.
- Стейк яловичий - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Вимийте стейк, гарненько промокніть його від води.
2. Посоліть і поперчіть м'ясо з двох сторін.
3. Добре розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть м'ясо. Обсмажте його з кожного боку по 2-3 хвилини до золотистої скоринки, щоб все соки залишилися всередині.
4. У сковороду додайте вершкове масло і відправте стейк в розігрітий до 230 градусів духовку, запікайте його 6-8 хвилин.
5. Дістаньте стейк з духовки і викладіть на обробну дошку, залиште на 7-10 хвилин.
6. Готовий стейк подавайте з гарніром з овочів і пюре. Смачного!