Стейк з конини
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів пробувати щось новеньке пропоную рецепт приготування стейка з конини. Апетитне і дуже ніжне м'ясо з мінімумом спецій і максимумом натурального смаку.
Щоб приготувати ніжну і соковиту конину необхідно правильно вибрати м'ясо. Тільки так можна отримати правильний стейк, який буде танути в роті.
1. Насамперед необхідно вимити м'ясо і обсушити паперовою серветкою.
2. Злегка посолити і поперчити з двох сторін. Використовувати в рецепт приготування стейка з конини можна найрізноманітніші спеції, однак щоб зберегти натуральний смак м'яса, краще обмежитися мінімумом - сіллю і перцем.
3. Зверху додати трохи рослинного масла.
4. Як випливає розігріти сковороду, змастивши її маслом, використовуючи пензлик або серветку.
5. На розпечену сковороду викласти стейк. Обсмажити близько 2-3 хвилин, не чіпаючи, на сильному вогні.
6. Потім акуратно перевернути і смажити з другої сторони стільки ж.
7. Викласти зверху шматочок вершкового масла і відправити сковороду в розігріту духовку.
8. Запікати стейк з конини в домашніх умовах потрібно до бажаного ступеня прожарювання, періодично поливаючи м'ясним соком, який виділяється.
Подавати до столу страву можна з гарніром, соусом або свіжими овочами за смаком.
- Конні - 200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
1. Насамперед необхідно вимити м'ясо і обсушити паперовою серветкою.
2. Злегка посолити і поперчити з двох сторін. Використовувати в рецепт приготування стейка з конини можна найрізноманітніші спеції, однак щоб зберегти натуральний смак м'яса, краще обмежитися мінімумом - сіллю і перцем.
3. Зверху додати трохи рослинного масла.
4. Як випливає розігріти сковороду, змастивши її маслом, використовуючи пензлик або серветку.
5. На розпечену сковороду викласти стейк. Обсмажити близько 2-3 хвилин, не чіпаючи, на сильному вогні.
6. Потім акуратно перевернути і смажити з другої сторони стільки ж.
7. Викласти зверху шматочок вершкового масла і відправити сковороду в розігріту духовку.
8. Запікати стейк з конини в домашніх умовах потрібно до бажаного ступеня прожарювання, періодично поливаючи м'ясним соком, який виділяється.
Подавати до столу страву можна з гарніром, соусом або свіжими овочами за смаком.