Рецепт Стейк з конини фото

Стейк з конини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Стейк

Для любителів пробувати щось новеньке пропоную рецепт приготування стейка з конини. Апетитне і дуже ніжне м'ясо з мінімумом спецій і максимумом натурального смаку.

Щоб приготувати ніжну і соковиту конину необхідно правильно вибрати м'ясо. Тільки так можна отримати правильний стейк, який буде танути в роті.

1. Насамперед необхідно вимити м'ясо і обсушити паперовою серветкою.

2. Злегка посолити і поперчити з двох сторін. Використовувати в рецепт приготування стейка з конини можна найрізноманітніші спеції, однак щоб зберегти натуральний смак м'яса, краще обмежитися мінімумом - сіллю і перцем.

3. Зверху додати трохи рослинного масла.

4. Як випливає розігріти сковороду, змастивши її маслом, використовуючи пензлик або серветку.

5. На розпечену сковороду викласти стейк. Обсмажити близько 2-3 хвилин, не чіпаючи, на сильному вогні.

6. Потім акуратно перевернути і смажити з другої сторони стільки ж.

7. Викласти зверху шматочок вершкового масла і відправити сковороду в розігріту духовку.

8. Запікати стейк з конини в домашніх умовах потрібно до бажаного ступеня прожарювання, періодично поливаючи м'ясним соком, який виділяється.

Подавати до столу страву можна з гарніром, соусом або свіжими овочами за смаком.


  • Конні - 200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
Щоб приготувати ніжну і соковиту конину необхідно правильно вибрати м'ясо. Тільки так можна отримати правильний стейк, який буде танути в роті.

1. Насамперед необхідно вимити м'ясо і обсушити паперовою серветкою.

2. Злегка посолити і поперчити з двох сторін. Використовувати в рецепт приготування стейка з конини можна найрізноманітніші спеції, однак щоб зберегти натуральний смак м'яса, краще обмежитися мінімумом - сіллю і перцем.

3. Зверху додати трохи рослинного масла.

4. Як випливає розігріти сковороду, змастивши її маслом, використовуючи пензлик або серветку.

5. На розпечену сковороду викласти стейк. Обсмажити близько 2-3 хвилин, не чіпаючи, на сильному вогні.

6. Потім акуратно перевернути і смажити з другої сторони стільки ж.

7. Викласти зверху шматочок вершкового масла і відправити сковороду в розігріту духовку.

8. Запікати стейк з конини в домашніх умовах потрібно до бажаного ступеня прожарювання, періодично поливаючи м'ясним соком, який виділяється.

Подавати до столу страву можна з гарніром, соусом або свіжими овочами за смаком.

Схожі рецепти