Рецепт Стейк «Нью-Йорк» фото

Стейк «Нью-Йорк»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Стейк

Стейк «Нью-Йорк», який ще називають "стріплойн" - один з найпопулярніших рецептів стейка, який відрізняє яскраво виражений смак яловичини. Пропоную один із способів приготування.

Стейк готується дуже швидко і просто, а виходить дуже смачний. У покроковому рецепті розказано, як його приготувати.

  • Яловичий стейк - 400 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Велика морська сіль - 1 щіпка
  • Розмарин - 0, 5 чайних ложки
  • Гострий перець - 0, 5 штуки
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
стейк
Підготуйте інгредієнти.
стейк
Помийте м'ясо і добре просушіть паперовим рушником.
стейк
Змастіть оливковою олією стейк з обох сторін.
стейк
Добре розігрійте сковороду, викладіть на неї м'ясо і обсмажте з обох сторін по 2 хвилини.
стейк
Часник роздушіть плоскою стороною ножа.
стейк
Додайте на сковороду розмарин, часник, гострий перець, обсмажте стейк ще по 1, 5 хвилини з обох сторін, приправити сіллю, поперчіть за смаком.
стейк
Для остаточного доведення м'яса до готовності, перекладіть у форму для запікання і відправте в розігріту духовку на 6 хвилин при температурі 180 градусів.
стейк
Подавайте стейк "нью-Йорк" з соусом, гарніром, овочами, так, як вам подобається, відмінно поєднується з таким стейком смажену картоплю.

Схожі рецепти