Стейк лосося в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Соковита, пікантна червона риба, запечена в маринаді з гірчиці, соку лимона і соєвого соусу. Це неймовірно смачно і зовсім нескладно в приготуванні. Рекомендую звернути увагу на рецепт.
Це проста і дуже цікава ідея, як приготувати стейк лосося в духовці. Подавати до столу рибку можна з улюбленим гарніром або овочами. Маринад всього з трьох інгредієнтів, але він виходить настільки насиченим, що не вимагає більше ніяких добавок. Придивіться до рецептом, можливо він вам припаде до смаку.
- Лосось - 700 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
1. Вичавіть в невелику мисочку сік лимона.
2. Додайте соєвий соус.
3. І гірчицю за смаком.
4. Ретельно все перемішайте.
5. Жароміцних форму змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Якщо стейки великі, розріжте їх навпіл. Викладіть рибку в форму.
6. Залийте маринадом і залиште на півгодинки приблизно. Після відправте в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте хвилин 15-20 до готовності.
7. Ось такий стейк виходить в результаті.
Смачного!
Смачного!