Стейк лосося на грилі
(покроковий рецепт з фото)
На грилі можна приготувати чудово смачну рибу, та й часу на приготування потрібно втричі менше, ніж на м'ясний стейк. Візьміть на замітку рецепт стейків з лосося на грилі.
Таким чином можна готувати стейки будь червоної риби: форелі, сьомги, kijuça, чавича. Готуйте рибу на вогнищі на решітці або на сковороді-гриль.
Сама по собі ця риба має приємний, ледве вловимий запах моря. Тому набір спецій тут мінімальний, щоб всього лише підкреслити смак риби.
Подавайте в гарячому або холодному вигляді.
- Лосось - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Наріжте лосось на великі шматки.
2. Змастіть рибу олією, помістіть на гриль.
3. Готуйте стейки з лосося по 10 хвилин з кожного боку.