Рецепт Стегенця з яблуками фото

Стегенця з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Яблука , Курячі стегна
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Стегенця з яблуками вразять вас поєднанням смаку курятини і кислих яблук, присмачених луком. Цей рецепт я отримала у подруги, а вона придумала це блюдо, коли не змогла купити качку.

Опис приготування:

Стегенця з яблуками готують рідко, рідше ніж наприклад качку. Але все-таки я пробувала стегенця з яблуками на святі місцевого значення. Загалом рецепт мені сподобався, іноді я їх роблю, особливо, коли повно яблук. Стегенця виходять просочені яблуком, кисло-ніжного смаку. Стегенця з яблуками добре приправити різними спеціями за смаком. У соус можна додати частину печених яблук. Успіхів і приємного апетиту!

  • Стегенця - 4 штуки
  • Яблуко - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - 1 За смаком
стегенця з яблуками - фото крок 1
Стегенця, помити, розрізати на 2 частини, посолити, поперчити.
стегенця з яблуками - фото крок 2
Цибулю порізати, обдати окропом. Помідор подрібнити або натерти на тертці.
стегенця з яблуками - фото крок 3
Стегенця підсмажити до золотого кольору.
стегенця з яблуками - фото крок 4
Яблука помити і почистити від насіння.
стегенця з яблуками - фото крок 5
У форму викласти шар цибулі, курку, шар цибулі, яблука. Налити вниз форми томат і воду 13 склянки. Запекти. Соус вийшов при запіканні пюрировать і полити готові ніжки при подачі.
стегенця з яблуками - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти