Рецепт Старочешскій суп фото

Старочешскій суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
Борошно, Овочі, Капуста, Картопля
Дієтичне харчування
На обід
Супи

Сьогодні хочу познайомити вас з супом, який був і є одним з найпопулярніших традиційних супів Чехії. Тут нічого складного або незвичайного: просто дуже смачний і ситний селянський суп.

Для супу використовуйте м'ясний бульйон або воду, овочі, недорогі ковбаски і смалець. Саме на топленому жиру готуються такі супи, вони ситні і калорійні, а завдяки спецій - ще й дуже ароматні. Дивіться, як приготувати старочешскій суп!

  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Капуста - 400 грам
  • Smalec - 2 Ст. Ложки
  • Паприка мелена - 1 Ст. Ложка
  • Кмин мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець чорний горошок - 5-6 штук
  • Перець духмяний - 5-6 штук
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка
  • Ковбаски - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Оцет столовий - 1-2 Ст. Ложок
старочешскій суп - фото крок 1
Підготуйте продукти для супу. Воду або бульйон доведіть до кипіння.
старочешскій суп - фото крок 2
Цибулю і моркву дрібно поріжте і на ложці жиру обсмажте в каструлі. В кінці додайте тмин і паприку.
старочешскій суп - фото крок 3
Гарненько перемішайте, а після ще хвилинку смажте зі спеціями.
старочешскій суп - фото крок 4
Тонко наріжте капусту.
старочешскій суп - фото крок 5
Поріжте картоплю.
старочешскій суп - фото крок 6
У каструлю до смажених овочів додайте капусту, картопля, киплячий бульйон або воду, інші спеції і сіль. Варіть суп 20-25 хвилин.
старочешскій суп - фото крок 7
Ковбаски поріжте і обсмажте на ложці рослинного масла.
старочешскій суп - фото крок 8
Борошно обсмажити до кремового кольору (на смальці).
старочешскій суп - фото крок 9
З'єднайте суп з ковбасками і борошняною заправкою. Проваріть суп ще пару хвилин, а після відкоригуйте його на сіль і влийте оцет. Старочешскій суп готовий!

Схожі рецепти