Спинка тріски
(покроковий рецепт з фото)
Тріска - нежирна риба, яка має відмінні смакові якості, легко і швидко готується. Її люблять дітки і дорослі. Хочу поділитися рецептом, як приготувати спинку тріски.
Існують десятки рецептів приготування тріски. Але особисто для себе я вибрала рецепт приготування тріски зі сметаною. Оскільки рибка не є жирна, то краще чимось розм'якшити її смак. Для цієї мети як не можна краще підійдуть сметана і вершки.
- Спинки тріски - 1 кілограм
- Крем - 100 грам
- Вершки високої жирності - 80 грам
- Майонез - 50 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Петрушка - 1 пучок
1
Натріть рибу перцем і сіллю і залиште на 15 хвилин, щоб промаринувалося.
2
Рибу викладіть у форму для запікання і залийте вершками.
3
Зверху покладіть порізану кільцями цибулю, помідори, порізані крупно, сіль і poperčite.
4
З'єднайте сметану з майонезом і залийте рибу зверху.
5
Запікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 25 хвилин.
6
Викладіть на блюдо і прикрасьте зеленню. Смачного!