Спагеті з помідорами і фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Апетитні і ситні спагеті з помідорами і фаршем в домашніх умовах стануть відмінним варіантом вечері на швидку руку. Спагеті можна готувати з додаванням томатів і можна без - на ваш смак.
Любителі макаронних виробів зможуть оцінити спагетті з помідорами і фаршем за класичним рецептом. Томатний соус чудово поєднується з макаронними виробами, а спеції посилять аромат страви. Використовуйте базилік і петрушку.
- Спагеті - 300 грам
- Фарш - 400 грам
- Помідори - 2 штуки
- Рослинна олія - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сир - 200 грам
1. Приголомшливе блюдо, яке можна приготувати менш ніж за годину.
2. Відварюємо спагетті до готовності. Можна взяти будь-які макаронні вироби.
3. Обсмажуємо цибулю і фарш на рослинному маслі. Фарш можна брати будь-який на ваш смак. Я вирішила взяти яловичий фарш - він ідеально поєднується з томатами.
4. Робимо заправку: подрібнюємо помідори в блендері, додаємо приправи, зелень і часник. Найкраще для цієї страви підійде базилік і петрушка (можна свіжі, а можна сухі).
4. Робимо заправку: подрібнюємо помідори в блендері, додаємо приправи, зелень і часник. Найкраще для цієї страви підійде базилік і петрушка (можна свіжі, а можна сухі).
6. Додаємо соус до фаршу і доводимо до готовності. В кінці змішуємо спагеті з отриманої м'ясної заправкою.
7. Подаємо в теплому вигляді. Можна перед подачею прикрасити страву зеленню.