Спагеті з крабовими паличками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Є багато способів урізноманітнити смак макаронів, і в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати спагетті з крабовими паличками. Начебто і складного нічого немає, зате який приголомшливий смак у цієї страви.
Опис приготування:
Цей простий рецепт спагетті з крабовими паличками відноситься до числа тих страв, які готують з того, що знайшли в холодильнику. Це рецепт народився абсолютно випадково, коли на вечерю я вирішила в одній страві з'єднати всі свої улюблені продукти (обожнюю і спагетті, і крабові палички). І в цей раз таке поєднання вийшло дуже вдалим, а якщо додати до складу трохи томатів, то смак стає просто шикарним, так що тепер готую такі макарони досить часто, вся сім'я від них в захваті, а особливо дітки. А тепер я поділюся і з вами цим простим рецептом і розповім, як зробити спагетті з крабовими паличками - відмінне блюдо на кожен день.
- Спагеті - 200 грам
- Крабові палички - 200 грам
- Помідор - 2-3 штук
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки(2 - в спагетті, 2 - для обжарки)
- Петрушка свіжа або заморожена - 40 грам
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, орегано)
- Сіль - За смаком
Першим ділом, звичайно ж, потрібно відварити спагетті в підсоленій воді.
Коли вони будуть готові, відкидаємо їх на друшляк, потім перемішуємо з оливковою олією (2 столові ложки).
Накриваємо спагетті кришкою, щоб вони не охололи, а самі тим часом обдаємо помідори окропом і очищаємо їх від шкірки.
Подрібнюємо помідори.
У сковороду наливаємо оливкову олію і викладаємо помідори, додаємо подрібнений часник, смажимо пару хвилин.
Крабові палички ріжемо брусками.
Викладаємо їх на сковороду до помідорів, перемішуємо продовжуємо смажити.
Через пару хвилин солимо і перчимо все, перемішуємо.
Додаємо подрібнену петрушку, смажимо все разом ще 2-3 хвилини і знімаємо з вогню.
Тепер ми скручуємо спагетті у вигляді"гнізд" і викладаємо на тарілку.
Зверху викладаємо обсмажені крабові палички з помідорами, подаємо блюдо до столу. Смачного!