Рецепт Соус з трюфелів фото

Соус з трюфелів
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Гриби, Трюфелі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Соуси

Соус з трюфелів - вишукану страву для справжніх (і багатих! ) гурманів. Для приготування склянки соусу з трюфелів знадобиться один маленький чорний трюфель і трохи масла з трюфелів.

Трюфелі - справжній делікатес! Ці гриби ростуть у Франції і Італії і мають присмак смаженого насіння або волоських горіхів. Запах у них - специфічний, саме по ньому трюфелі знаходять свині або собаки.

Отже, як приготувати соус з трюфелів?

1. У мисці змішайте вершкове масло кімнатної температури і масло з трюфелів.

2. Викладіть масло в харчову плівку, сформуйте брусок і щільно затисніть. Охолоджувати в холодильнику до твердого стану.

3. У сотейнику змішайте біле вино, цибулю-шалот і часник. Приправити сіллю і poperčite. Доведіть до кипіння і кип'ятіть протягом трьох хвилин.

4. Потім в соус додайте вершки і варіть ще протягом хвилини.

5. Витягніть масло з холодильника. Наріжте кубиками по 2 см.

6. Знизьте вогонь під соусом до середньо-повільного і додавайте по одному кубику масла. Помішуйте до розчинення, потім додайте наступний кубик.

7. Коли все масло розтане в соусі, знизьте вогонь до повільного. Соус при подачі повинен бути теплим.

8. У соус з трюфелів перед подачею додайте подрібнений шніт-цибуля і натертий на спеціальній тертці чорний трюфель.

Смачного!


  • Вершкове масло - 220 грам
  • Масло з білих трюфелів - 1/4 склянки
  • Біле вино - 1 Склянка
  • Luk-salotų (нарізаний) - 1 Ст. Ложка
  • Часник (подрібнений) - 1 Чайна ложка
  • Сіль - - За смаком
  • Білий мелений перець - - За смаком
  • Жирні вершки - 1/2 склянки
  • Чорний трюфель - 1 штука (маленький)
  • Schnitt повідомив AFP-цибуля - - За смаком (для прикраси)
Трюфелі - справжній делікатес! Ці гриби ростуть у Франції і Італії і мають присмак смаженого насіння або волоських горіхів. Запах у них - специфічний, саме по ньому трюфелі знаходять свині або собаки.

Отже, як приготувати соус з трюфелів?

1. У мисці змішайте вершкове масло кімнатної температури і масло з трюфелів.

2. Викладіть масло в харчову плівку, сформуйте брусок і щільно затисніть. Охолоджувати в холодильнику до твердого стану.

3. У сотейнику змішайте біле вино, цибулю-шалот і часник. Приправити сіллю і poperčite. Доведіть до кипіння і кип'ятіть протягом трьох хвилин.

4. Потім в соус додайте вершки і варіть ще протягом хвилини.

5. Витягніть масло з холодильника. Наріжте кубиками по 2 см.

6. Знизьте вогонь під соусом до середньо-повільного і додавайте по одному кубику масла. Помішуйте до розчинення, потім додайте наступний кубик.

7. Коли все масло розтане в соусі, знизьте вогонь до повільного. Соус при подачі повинен бути теплим.

8. У соус з трюфелів перед подачею додайте подрібнений шніт-цибуля і натертий на спеціальній тертці чорний трюфель.

Смачного!

Схожі рецепти