Соус з фейхоа
(покроковий рецепт з фото)
Фейхоа - дуже дивна ягода. Її не часто зустрінеш в наших магазинах, але якщо вона вам попадеться на очі, то обов'язково купите її. Можна спробувати приготувати з неї незвичайний соус.
Поділюся з вами секретом, як приготувати аджику з фейхоа. Цей соус виходить дуже незвичайним. Має специфічний смак і запах через свого головного становить. Дуже добре поєднується з будь-яким м'ясом і птицею. Давайте додамо пікантною гостроти нашим звичним стравам!
- Фейхоа - 6 штук
- Сіль - 5 грам
- Цукор - 25 грам
- Часник - 1 штука
- Свіжа кінза - 15 грам
- Свіжа петрушка - 15 грам
- Сухий майоран - 15 грам
- Мелена паприка - 15 грам
- Мелений перець чилі - 5 грам
- Будь-яка гостра приправа - 5 грам
Почистіть і поріжте фейхоа на середні шматки.
Перекладіть їх в сотейник, залийте водою. Доведіть до кипіння, а потім варіть, поки ваші ягоди не розм'якнуть. Піну, яка утворюється при кипінні, Убіратан.
Після того, як фейхоа проварилося, подрібніть його в пюре.
Дрібно нарубати часник і зелень. Додайте їх і всі приправи (сіль, цукор, перці) до одержали пюре.
Соус повинен охолонути і трохи настоятися.