Рецепт Соус з фейхоа фото

Соус з фейхоа
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Ягоди, Зелень, Фейхоа
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Соуси

Фейхоа - дуже дивна ягода. Її не часто зустрінеш в наших магазинах, але якщо вона вам попадеться на очі, то обов'язково купите її. Можна спробувати приготувати з неї незвичайний соус.

Поділюся з вами секретом, як приготувати аджику з фейхоа. Цей соус виходить дуже незвичайним. Має специфічний смак і запах через свого головного становить. Дуже добре поєднується з будь-яким м'ясом і птицею. Давайте додамо пікантною гостроти нашим звичним стравам!

  • Фейхоа - 6 штук
  • Сіль - 5 грам
  • Цукор - 25 грам
  • Часник - 1 штука
  • Свіжа кінза - 15 грам
  • Свіжа петрушка - 15 грам
  • Сухий майоран - 15 грам
  • Мелена паприка - 15 грам
  • Мелений перець чилі - 5 грам
  • Будь-яка гостра приправа - 5 грам
соус з фейхоа - фото крок 1
Почистіть і поріжте фейхоа на середні шматки.
соус з фейхоа - фото крок 2
Перекладіть їх в сотейник, залийте водою. Доведіть до кипіння, а потім варіть, поки ваші ягоди не розм'якнуть. Піну, яка утворюється при кипінні, Убіратан.
соус з фейхоа - фото крок 3
Після того, як фейхоа проварилося, подрібніть його в пюре.
соус з фейхоа - фото крок 4
Дрібно нарубати часник і зелень. Додайте їх і всі приправи (сіль, цукор, перці) до одержали пюре.
соус з фейхоа - фото крок 5
Соус повинен охолонути і трохи настоятися.

Схожі рецепти