Соус з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.
Ділюся з вами рецептом соусу з цвітної капусти. За смаком він нагадує соус Бешамель або Альфредо, але тільки корисніше. Соус виходить креязикам по консистенції, відмінно підійде для пасти і лазаньї.
Опис приготування:
Докладніше, як приготувати соус з цвітної капусти, я розповім нижче. Кокосове масло має бути дезодорована, без запаху, в рідкому стані. Харчові дріжджі можна замінити на 1 ç.l. Місо пасти.
- Кольорова капуста - 300 грам
- Овочевий бульйон - 1/2 склянки
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Кокосова олія - 1 Ст. Ложка(rafinirovannoe)
- Сіль - За смаком
- Часник - 1 зубчик
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Цвітну капусту згасити в бульйоні до м'якості.
Потім подрібніть всі інгредієнти в блендері до кремової консистенції.
Соус з цвітної капусти готовий, смачного!