Рецепт Соус «буйвол» фото

Соус «буйвол»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Молочні продукти , Гострий перець , Вершкове масло
Пісні страви
На обід , На вечерю
Соуси , Гостре , Для птахів
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 10 хв.

"Буффало" або"Баффало" - соус, придуманий в Америці в однойменному місті. Історії відомий навіть конкретний бар і дата, коли він вперше був поданий відвідувачам. Рецепт легко повторити вдома, спробуємо?

Опис приготування:

Хоча спочатку добавку з'єднували з курячими крильцями, Зараз її часто застосовують в якості заправки для салатів як основу для діпов або запікають з м'ясом. Тому для багатьох випадків вам знадобиться рецепт, з якого ви дізнаєтеся, як приготувати соус"Буффало" . Гострий і яскравий смак для вашого столу.

  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Гострий соус чилі - 6 Ст. Ложок
  • Вустерський соус - 0, 5 чайних ложки
  • Каєнський перець - 0, 5 чайних ложки
соус
1. Розтопити масло в сотейнику.
соус
2. Поки масло гаряче, додайте до нього по черзі обидва соусу і перець.
соус
3. Тепер все швидко перемішайте. Соус готовий! приємною дегустації!

Схожі рецепти