Соус «буйвол»
(покроковий рецепт з фото)
"буффало" або "баффало" - соус, придуманий в Америці в однойменному місті. Історії відомий навіть конкретний бар і дата, коли він вперше був поданий відвідувачам. Рецепт легко повторити вдома, спробуємо?
Хоча спочатку добавку з'єднували з курячими крильцями, Зараз її часто застосовують в якості заправки для салатів як основу для діпов або запікають з м'ясом. Тому для багатьох випадків вам знадобиться рецепт, з якого ви дізнаєтеся, як приготувати соус "буффало" . Гострий і яскравий смак для вашого столу.
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Гострий соус чилі - 6 Ст. Ложок
- Вустерський соус - 0, 5 чайних ложки
- Каєнський перець - 0, 5 чайних ложки
1. Розтопити масло в сотейнику.
2. Поки масло гаряче, додайте до нього по черзі обидва соусу і перець.
3. Тепер все швидко перемішайте. Соус готовий! приємною дегустації!