Соте з свинини
(покроковий рецепт з фото)
Все геніальне - просто! Саме так можна описати це соковите, ароматне, пікантне блюдо з ніжною апетитною свинини і овочів. Для вечері на велику компанію соте зі свинини - ідеальний варіант!
Соте зазвичай готується з різних овочів, але це зовсім не означає, що його не можна урізноманітнити м'ясом, наприклад. Для приготування соте з свинини цілком підійде корейка або інший нежирний шматочок свинини. Раджу додати побільше спецій - koriandr, мускатний горіх і прованські трави чудово підходить для соте. Дивіться далі рецепт.
- Свинина - 1 кілограм
- Перець - 2-3 штук
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Устричний соус - 3-4 Ст. Ложок
Свинину порізати довгастими шматочками, замаринуйте в спеціях і, по бажанню, додайте ложку або дві соєвого соусу. Нехай постоїть свинина хвилин 15. А тим часом можна підготувати овочі.
Цибуля поріжте кільцями або півкільцями. Помідори, якщо великі, на четвертинки. Я різала на половинки. Перецьь порізати крупною соломкою.
Обсмажте спочатку на розігрітій сковороді свинину хвилин 10, потім додайте овочі. Посоліть і поперчіть за смаком. Гасіть ще хвилин 10-15. Так як свинина порізана тонко і довгасто, вона приготується швидко. Потім додайте устричний соус, перемішайте і тушкуйте до готовності - ще хвилин 7-10.
Соте з свинини можете подавати з картоплею, рисом або, наприклад, макаронами.
А ось соте зі свинини з гарніром з рису. Смачного!