Солоні грузді на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Засолити грузді нескладно і робиться все дуже швидко, єдине, з чим доведеться почекати, так це - з вживанням грибочків в їжу. Варто почекати 20-25 діб, перш ніж отримати насолоду від грибочками.
Це простий рецепт приготування солоних груздів на швидку руку. Попередньо, слід замочити грузді в холодній воді на 10 годин, після чого промити. Сам процес соління відбувається дуже швидко. Грузді перекладаються шарами, кожен шар треба посипати сіллю, не забуваючи про листя хрону і кропі. Соління знаходиться під пресом до 25 діб, після чого гриби можна вживати в їжу.
Гарного дня!
- Грузді - 1 кілограм
- Сіль - За смаком
- Кріп парасольками - За смаком
- Листя хрону - За смаком
Грузді ретельно промийте, очистіть і вимочіть в холодній воді 10 годин, потім знову промийте.
На дно каструлі викладаємо парасольки кропу з насінням і листочки хрону. Потім викладаємо шарами грузді, після кожного шару солимо.
Зверху кладемо кріп і листя хріну, засипаємо сіллю і Придавлюємо чимось важким.
Через 20-25 доби грузді готові, солоні і хрусткі. Смачного!