Рецепт Солоні грузді на швидку руку фото

Солоні грузді на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби, Грузді
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Заготовки, Сольовий

Засолити грузді нескладно і робиться все дуже швидко, єдине, з чим доведеться почекати, так це - з вживанням грибочків в їжу. Варто почекати 20-25 діб, перш ніж отримати насолоду від грибочками.

Це простий рецепт приготування солоних груздів на швидку руку. Попередньо, слід замочити грузді в холодній воді на 10 годин, після чого промити. Сам процес соління відбувається дуже швидко. Грузді перекладаються шарами, кожен шар треба посипати сіллю, не забуваючи про листя хрону і кропі. Соління знаходиться під пресом до 25 діб, після чого гриби можна вживати в їжу.

Гарного дня!

  • Грузді - 1 кілограм
  • Сіль - За смаком
  • Кріп парасольками - За смаком
  • Листя хрону - За смаком
солоні грузді на швидку руку - фото крок 1
Грузді ретельно промийте, очистіть і вимочіть в холодній воді 10 годин, потім знову промийте.
солоні грузді на швидку руку - фото крок 2
На дно каструлі викладаємо парасольки кропу з насінням і листочки хрону. Потім викладаємо шарами грузді, після кожного шару солимо.
солоні грузді на швидку руку - фото крок 3
Зверху кладемо кріп і листя хріну, засипаємо сіллю і Придавлюємо чимось важким.
солоні грузді на швидку руку - фото крок 4
Через 20-25 доби грузді готові, солоні і хрусткі. Смачного!

Схожі рецепти