Рецепт Соковитий апельсиновий кекс фото

Соковитий апельсиновий кекс
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Яйця, Апельсин, Вершкове масло
Низькокалорійні
На полуденок, На сніданок
Випічка, Кекси

Чи можливо таке, що проста випічка буде соковита, майже як справжній фрукт? Напевно, це звучить дивно, але таке буває. І я вам розповім рецепт, який це доведе.

Вивчіть то, як приготувати соковитий апельсиновий кекс. Це дуже яскрава і солодка випічка. У ній ми будемо використовувати і цедру, і сік. Я рекомендую використовувати будь-який цитрусовий фрукт, головне, щоб він був в міру кислий і гіркий. Цей кекс сподобається навіть тим, хто особливо не любить випічку.

  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Борошно - 300 грам
  • Апельсин - 1 штука
  • Яйце - 3 штуки
  • Панірувальні сухарі - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
соковитий апельсиновий кекс - фото крок 1
Масло кімнатної температури перетріть з цукром до однорідної маси.
соковитий апельсиновий кекс - фото крок 2
До даної маси додайте яйця і добре все перемішайте.
соковитий апельсиновий кекс - фото крок 3
Апельсин добре помийте. Натріть його цедру на дрібній тертці.
соковитий апельсиновий кекс - фото крок 4
У масляну масу вичавіть сік апельсина. Також додайте цедру, ванілін і розпушувач. Добре перемішайте.
соковитий апельсиновий кекс - фото крок 5
Тепер просійте борошно і замішати тісто. Форму для випічки змастіть рослинною олією. Розігрійте духовку до 180 градусів.
соковитий апельсиновий кекс - фото крок 6
Testo інвестувати в формі, посипте сухарями зверху. Запікати протягом 15 хвилин. Потім підвищить температуру до 220 градусів і готуйте ще 20 хвилин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти