Рецепт Соковитий апельсиновий кекс фото

Соковитий апельсиновий кекс
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Яйця , Апельсин , Вершкове масло
Низькокалорійні
На полуденок , На сніданок
Випічка , Кекси
Кількість порцій: 6
Час приготування: 55 хв.

Чи можливо таке, що проста випічка буде соковита, майже як справжній фрукт? Напевно, це звучить дивно, але таке буває. І я вам розповім рецепт, який це доведе.

Опис приготування:

Вивчіть то, як приготувати соковитий апельсиновий кекс. Це дуже яскрава і солодка випічка. У ній ми будемо використовувати і цедру, і сік. Я рекомендую використовувати будь-який цитрусовий фрукт, головне, щоб він був в міру кислий і гіркий. Цей кекс сподобається навіть тим, хто особливо не любить випічку.

  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Борошно - 300 грам
  • Апельсин - 1 штука
  • Яйце - 3 штуки
  • Панірувальні сухарі - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
соковитий апельсиновий кекс - фото крок 1
Масло кімнатної температури перетріть з цукром до однорідної маси.
соковитий апельсиновий кекс - фото крок 2
До даної маси додайте яйця і добре все перемішайте.
соковитий апельсиновий кекс - фото крок 3
Апельсин добре помийте. Натріть його цедру на дрібній тертці.
соковитий апельсиновий кекс - фото крок 4
У масляну масу вичавіть сік апельсина. Також додайте цедру, ванілін і розпушувач. Добре перемішайте.
соковитий апельсиновий кекс - фото крок 5
Тепер просійте борошно і замішати тісто. Форму для випічки змастіть рослинною олією. Розігрійте духовку до 180 градусів.
соковитий апельсиновий кекс - фото крок 6
Testo інвестувати в формі, посипте сухарями зверху. Запікати протягом 15 хвилин. Потім підвищить температуру до 220 градусів і готуйте ще 20 хвилин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти