Соковитий апельсиновий кекс
(покроковий рецепт з фото)
Чи можливо таке, що проста випічка буде соковита, майже як справжній фрукт? Напевно, це звучить дивно, але таке буває. І я вам розповім рецепт, який це доведе.
Вивчіть то, як приготувати соковитий апельсиновий кекс. Це дуже яскрава і солодка випічка. У ній ми будемо використовувати і цедру, і сік. Я рекомендую використовувати будь-який цитрусовий фрукт, головне, щоб він був в міру кислий і гіркий. Цей кекс сподобається навіть тим, хто особливо не любить випічку.
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 150 грам
- Борошно - 300 грам
- Апельсин - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Панірувальні сухарі - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
Масло кімнатної температури перетріть з цукром до однорідної маси.
До даної маси додайте яйця і добре все перемішайте.
Апельсин добре помийте. Натріть його цедру на дрібній тертці.
У масляну масу вичавіть сік апельсина. Також додайте цедру, ванілін і розпушувач. Добре перемішайте.
Тепер просійте борошно і замішати тісто. Форму для випічки змастіть рослинною олією. Розігрійте духовку до 180 градусів.
Testo інвестувати в формі, посипте сухарями зверху. Запікати протягом 15 хвилин. Потім підвищить температуру до 220 градусів і готуйте ще 20 хвилин. Приємного чаювання!