Рецепт Сніданок «кобра» фото

Сніданок «кобра»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Баклажан
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Час баклажанів в самому розпалі і якщо ви ще не приготували на зиму смачну закуску"Кобра" раджу поквапитися, закуска готується дуже просто, швидко, без стерилізації і обсмажування.

Опис приготування:

Якщо любите баклажани, то цей рецепт точно для вас. Сніданок "Cobra" готується дуже просто, а виходить неймовірно смачною і пікантною. Відкрити взимку баночку з такою закускою особливе задоволення. Докладний покроковий рецепт знайдете тут і покваптеся, час баклажанів в самому розпалі.

  • Баклажани - 1, 5 кілограма
  • Часник - 2 штуки
  • Гострий перець чилі - 3 штуки
  • Солодкий перець - 1 кілограм
  • Помідори - 1 кілограм
  • Рослинна олія - 90 мілілітрів
  • Столовий оцет - 75 мілілітрів
  • Сіль - 2 Ст. Ложки (або за смаком)
  • Цукор - 2 Ст. Ложки (або за смаком)
  • Сухі італійські трави - 2 чайних ложки
сніданок & Quot; Cobra
Підготуйте інгредієнти, ретельно промийте овочі.
сніданок & Quot; Cobra
Наріжте баклажани кільцями або півкільцями, не надто тонко, щоб в процесі приготування вони зберегли свою форму.
сніданок & Quot; Cobra
Наріжте часточками помідори, очистіть часник, підготуйте перець чилі. Якщо не хочете, щоб закуска вийшла дуже гостра, насіння можна прибрати.
сніданок & Quot; Cobra
Очистіть і довільно наріжте болгарський перець.
сніданок & Quot; Cobra
Прокрутіть через м'ясорубку помідори, болгарський перець, перець чилі, часник, додайте рослинне масло, сіль, цукор, ароматні пряні трави, перемішайте.
сніданок & Quot; Cobra
На дно великої каструлі з товстим дном викладіть томатно-перцеву суміш.
сніданок & Quot; Cobra
Викладіть шар нарізаних баклажанів.
сніданок & Quot; Cobra
Знову додайте томатно-перцеву суміш. Чергуйте шари кілька разів.
сніданок & Quot; Cobra
Залишки томатно-перцевої суміші викладіть зверху. Поставте на вогонь, тушкуйте на повільному вогні 20 хвилин з моменту закипання, не заважайте.
сніданок & Quot; Cobra
Через 20 хвилин влийте ускус, перевірте чи достатньо солі і цукру, тушкуйте ще 10 хвилин. Поки закуска гаситься, підготуйте банки, промийте їх з харчовою содою і простерилизуйте над окропом. Розливайте закуску по банкам в гарячому вигляді. Закрийте кришками і поставте охолоджуватися під ковдрою.
сніданок & Quot; Cobra
Сніданок "Cobra" вийшла неймовірно яскравою, ароматної, красивою, смачною і пікантною. Від душі рекомендую приготувати. З такої кількості продуктів виходить близько трьох літрів закуски.

Схожі рецепти