Сніданок «кобра» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Час баклажанів в самому розпалі і якщо ви ще не приготували на зиму смачну закуску "кобра" раджу поквапитися, закуска готується дуже просто, швидко, без стерилізації і обсмажування.
Якщо любите баклажани, то цей рецепт точно для вас. Сніданок"Cobra" готується дуже просто, а виходить неймовірно смачною і пікантною. Відкрити взимку баночку з такою закускою особливе задоволення. Докладний покроковий рецепт знайдете тут і покваптеся, час баклажанів в самому розпалі.
- Баклажани - 1, 5 кілограма
 - Часник - 2 штуки
 - Гострий перець чилі - 3 штуки
 - Солодкий перець - 1 кілограм
 - Помідори - 1 кілограм
 - Рослинна олія - 90 мілілітрів
 - Столовий оцет - 75 мілілітрів
 - Сіль - 2 Ст. Ложки (або за смаком)
 - Цукор - 2 Ст. Ложки (або за смаком)
 - Сухі італійські трави - 2 чайних ложки
 

Наріжте баклажани кільцями або півкільцями, не надто тонко, щоб в процесі приготування вони зберегли свою форму.

Очистіть і довільно наріжте болгарський перець.

На дно великої каструлі з товстим дном викладіть томатно-перцеву суміш.

Знову додайте томатно-перцеву суміш. Чергуйте шари кілька разів.

Через 20 хвилин влийте ускус, перевірте чи достатньо солі і цукру, тушкуйте ще 10 хвилин. Поки закуска гаситься, підготуйте банки, промийте їх з харчовою содою і простерилизуйте над окропом. Розливайте закуску по банкам в гарячому вигляді. Закрийте кришками і поставте охолоджуватися під ковдрою.
Сніданок"Cobra" вийшла неймовірно яскравою, ароматної, красивою, смачною і пікантною. Від душі рекомендую приготувати. З такої кількості продуктів виходить близько трьох літрів закуски.