Рецепт Сніданок «кобра» фото

Сніданок «кобра»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Баклажан
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Фуршет
Заготовки, Консервація

Час баклажанів в самому розпалі і якщо ви ще не приготували на зиму смачну закуску "кобра" раджу поквапитися, закуска готується дуже просто, швидко, без стерилізації і обсмажування.

Якщо любите баклажани, то цей рецепт точно для вас. Сніданок"Cobra" готується дуже просто, а виходить неймовірно смачною і пікантною. Відкрити взимку баночку з такою закускою особливе задоволення. Докладний покроковий рецепт знайдете тут і покваптеся, час баклажанів в самому розпалі.

  • Баклажани - 1, 5 кілограма
  • Часник - 2 штуки
  • Гострий перець чилі - 3 штуки
  • Солодкий перець - 1 кілограм
  • Помідори - 1 кілограм
  • Рослинна олія - 90 мілілітрів
  • Столовий оцет - 75 мілілітрів
  • Сіль - 2 Ст. Ложки (або за смаком)
  • Цукор - 2 Ст. Ложки (або за смаком)
  • Сухі італійські трави - 2 чайних ложки
сніданок
Наріжте баклажани кільцями або півкільцями, не надто тонко, щоб в процесі приготування вони зберегли свою форму.
сніданок
Очистіть і довільно наріжте болгарський перець.
сніданок
На дно великої каструлі з товстим дном викладіть томатно-перцеву суміш.
сніданок
Знову додайте томатно-перцеву суміш. Чергуйте шари кілька разів.
сніданок
Через 20 хвилин влийте ускус, перевірте чи достатньо солі і цукру, тушкуйте ще 10 хвилин. Поки закуска гаситься, підготуйте банки, промийте їх з харчовою содою і простерилизуйте над окропом. Розливайте закуску по банкам в гарячому вигляді. Закрийте кришками і поставте охолоджуватися під ковдрою.
Сніданок"Cobra" вийшла неймовірно яскравою, ароматної, красивою, смачною і пікантною. Від душі рекомендую приготувати. З такої кількості продуктів виходить близько трьох літрів закуски.

Схожі рецепти