Смажена яловичина
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати великий шматок яловичої вирізки.
Кількість порцій: 8
- Яловичина - 4-5 кілограм (цільна вирізка)
- Олія - 4 Ст. Ложки
- Лимонна приправа - 1 штука
- Оливкова олія - 1 штука
- Сіль - 1 штука
Промити м'ясо під проточною водою.
Зрізати зайвий жир за допомогою гострого ножа.
Щедро приправте м'ясо спеціями і сіллю.
Покладіть перець в пакет і потовчіть за допомогою молоточка.
Нагріти масло в сковороді з товстим дном.
Обсмажити вирізку до коричневої скоринки. Якщо ви перебуваєте на природі, обсмажте м'ясо на грилі або мангалі.
Посипати м'ясо перцем.
Зверху покласти кілька столових ложок вершкового масла.
Запікати протягом 15-20 хвилин.
Смачного!