Рецепт Смажена яловичина фото

Смажена яловичина
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На природу
Гарячі страви
Час приготування: 50 хв.

Як приготувати великий шматок яловичої вирізки.

Кількість порцій: 8
  • Яловичина - 4-5 кілограм (цільна вирізка)
  • Олія - 4 Ст. Ложки
  • Лимонна приправа - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 штука
  • Сіль - 1 штука
смажена яловичина - фото крок 1
Промити м'ясо під проточною водою.
смажена яловичина - фото крок 2
Зрізати зайвий жир за допомогою гострого ножа.
смажена яловичина - фото крок 3
Щедро приправте м'ясо спеціями і сіллю.
смажена яловичина - фото крок 4
Покладіть перець в пакет і потовчіть за допомогою молоточка.
смажена яловичина - фото крок 5
Нагріти масло в сковороді з товстим дном.
смажена яловичина - фото крок 6
Обсмажити вирізку до коричневої скоринки. Якщо ви перебуваєте на природі, обсмажте м'ясо на грилі або мангалі.
смажена яловичина - фото крок 7
Посипати м'ясо перцем.
смажена яловичина - фото крок 8
Зверху покласти кілька столових ложок вершкового масла.
смажена яловичина - фото крок 9
Запікати протягом 15-20 хвилин.
смажена яловичина - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти