Смажена курка в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати кращий кляр для курки. Курка вийде дуже хрусткою, ароматної і соковитою. Блюдо стане одним з ваших улюблених. Приступаємо!
Прекрасний варіант закуски а також основного блюда! До такої хрусткою і ароматною курочку відмінно підійде часниковий або томатний соус. Як гарнір можна приготувати картоплю фрі. Дерзайте і тоді у вас все вийде, я обіцяю!
- Куряче філе - 500 грам
- Сіль, перець, рослинна олія - За смаком (для курки)
- Яйця - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка (для кляра)
- Горілка - 1 Ст. Ложка
- Борошно - За смаком (потрібно стільки, щоб консистенція нагадувала сметану)
Куряче філе промийте і поріжте на порційні шматочки. Посолити і поперчити.
Готуємо кляр. Змішайте яйця, борошно, рослинна олія, горілку, сіль і перець. Маса повинна бути однорідною і нагадувати густу сметану. Занурюємо в кляр шматочки курячого філе.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо філе в клярі з двох боків до золотистої скоринки.
Кляр для курки готовий, смачного!