Короп в клярі смажена
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, смажений короп - це дуже смачне і улюблене багатьма блюдо. Пропоную приготувати коропа, попередньо "зануривши" його в кляр. Виходить хрустка і апетитна рибка на вечерю чи обід.
Приготуємо короп в клярі в домашніх умовах. Вам буде потрібно філе коропа, яке потрібно порізати на порційні шматочки, скропити лимонним соком і приправити сіллю і перцем. Вмочуємо філе в кляр, присипаємо панірувальними сухарями і готуємо в мультиварці. Готову страву подаємо з улюбленим соусом або і з гарніром. Хай щастить!
- Файл Короп - 500 грам
- Сік лимонний - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Філе коропа ріжемо порційними шматочками, скроплюємо його лимонним соком, солимо і перчимо до смаку.
Приготовим кляр. Збиваємо яйце з сіллю і перцем.
Умочіть рибу в кляр, потім обваляйте в панірувальних сухарях і помістіть в мультиварку. Обсмажте на олії в режимі суп / пароварка, приблизно 30 хвилин.
Смачного!