Рецепт Смажена картопля з кабачком і яйцями фото

Смажена картопля з кабачком і яйцями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Літні
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Смажена картопля з кабачком і яйцями - просте, ситне і дуже смачна страва. Готується швидко і також швидко з'їдається!

Опис приготування:

Це просте, нехитре, але ситне, корисне і смачне блюдо стане швидким обідом або вечерею в літню пору, коли сезон кабачків в самому розпалі! Таку картопельку можна подавати як самостійне блюдо зі свіжими овочами або як гарнір до м'яса, птиці, рибі.

  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Яйце - 2-3 штук
  • Соняшникова олія - 30 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
смажена картопля з кабачком і яйцями - фото крок 1
Картопля очистіть, помийте і наріжте соломкою. Викладіть в сковороду з соняшниковою олією.
смажена картопля з кабачком і яйцями - фото крок 2
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями. Додайте в сковороду з картоплею. Накрийте сковорідку кришкою і смажте картоплю з цибулею на середньому вогні, помішуючи, протягом 10-12 хвилин.
смажена картопля з кабачком і яйцями - фото крок 3
Один невеликий кабачок помийте, очистіть. Молодий можна не чистити. Наріжте такий же соломкою, як картопля. Надішліть в сковороду.
смажена картопля з кабачком і яйцями - фото крок 4
Посоліть овочі за смаком і накрийте кришкою. Смажте до повної готовності ще 7-8 хвилин. Потім додайте подрібнений часник.
смажена картопля з кабачком і яйцями - фото крок 5
В кінці вбийте яйця, перемішайте і смажте під кришкою ще 3-4 хвилини, до готовності яєць.
смажена картопля з кабачком і яйцями - фото крок 6
Картопля з кабачком і яйцями готовий. Подавайте в гарячому вигляді.

Схожі рецепти