Смажена картопля з кабачком і яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Смажена картопля з кабачком і яйцями - просте, ситне і дуже смачна страва. Готується швидко і також швидко з'їдається!
Це просте, нехитре, але ситне, корисне і смачне блюдо стане швидким обідом або вечерею в літню пору, коли сезон кабачків в самому розпалі! Таку картопельку можна подавати як самостійне блюдо зі свіжими овочами або як гарнір до м'яса, птиці, рибі.
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Яйце - 2-3 штук
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
Картопля очистіть, помийте і наріжте соломкою. Викладіть в сковороду з соняшниковою олією.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями. Додайте в сковороду з картоплею. Накрийте сковорідку кришкою і смажте картоплю з цибулею на середньому вогні, помішуючи, протягом 10-12 хвилин.
Один невеликий кабачок помийте, очистіть. Молодий можна не чистити. Наріжте такий же соломкою, як картопля. Надішліть в сковороду.
Посоліть овочі за смаком і накрийте кришкою. Смажте до повної готовності ще 7-8 хвилин. Потім додайте подрібнений часник.
В кінці вбийте яйця, перемішайте і смажте під кришкою ще 3-4 хвилини, до готовності яєць.
Картопля з кабачком і яйцями готовий. Подавайте в гарячому вигляді.