Смажена капуста
(покроковий рецепт з фото)
Технологія Стир-Фрай прийшла до нас з Азії. Вона передбачає швидку обсмажування продуктів. Рецептів в цій техніці дуже багато. Можна взяти будь-які овочі і м'ясо. У вас вийде просте, але смачна страва.
Я розповім про те, як приготувати смажену капусту за всіма правилами азіатської кухні. Буде гостро, свіжий і ароматний. Блюдо виглядає барвисто. Варіант підійде для пісного і вегетаріанського харчування. Але якщо хочете додати білок, то обсмажте курячу грудку або свинину. Часу піде зовсім небагато.
- Білокачанна капуста - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Чилі зелений - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
Розігрійте масло в глибокій сковороді або воке. Обсмажте в ньому 1-2 хвилини подрібнений часник і перчики чилі.
Наріжте смужками капусту, болгарський перець і моркву. Надішліть овочі в сковороду. Якщо не хочете дуже гостра страва, то витягніть з сковороди перець і часник.
Обсмажте овочі 3-5 хвилин на сильному вогні.
Потім додайте перець і сіль. Перемішайте, і готуйте ще 3 хвилини.
Блюдо подавайте відразу ж. Смачного!