Смачний грибний суп
(покроковий рецепт з фото)
Нам ніколи не хочеться обмежувати себе в розмаїтті страв. У цьому випадку часто рятують бобові та гриби. Вони дають організму необхідні білки і добре насичують його. Спробуйте грибний супчик.
Особливо я люблю варити супчики з цими продуктами. Ви можете прочитати про те, як приготувати смачний грибний суп. Напевно, цей варіант один з найпростіших і популярних. Найкраще виберіть суміш лісових грибів, тоді смак вийде більш глибокий. Інгредієнти знадобляться доступні і звичні.
- Лісні гриби - 800 грам (можна використовувати заморожені)
- Картопля - 200 грам
- Кріп - 30 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Морква - 70 грам
- Крем - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вода - 2 L
Гриби добре промийте. Наріжте їх середніми або невеликими шматочками. Заморожені попередньо дістаньте і повністю розморозити.
Залийте гриби водою. Доведіть їх до кипіння. Додайте очищену і розрізану навпіл цибулину. Додати сіль. Потім варите бульйон 30 хвилин.
Підготуйте цибуля. Очистіть його і дрібно наріжте. Обсмажте овоч в маслі до м'якості. А картопля почистіть, промийте і наріжте середніми шматочками. Додайте його в суп за 15 хвилин до кінця варіння.
Також очистіть і промийте морква. Дрібно наріжте її. Додайте овоч до цибулі. Обсмажте інгредієнти разом 5 хвилин, помішуючи.
Додайте обсмажування в суп за 5 хвилин до готовності. Потім дайте бульйону настоятися пару хвилин.
Подавайте грибний суп з кропом і сметаною. Смачного!