Смачний суп грибний з перловкою
(покроковий рецепт з фото)
Здавалося б, що нового можна придумати, щоб вийшов смачний суп? Якщо любите різноманітність, подивіться, як приготувати суп грибний з перловкою - неймовірно ароматний, ситний, корисний і легкий.
Хто може встояти від шалено апетитного аромату грибів? Напевно, ніхто, так що цей суп припаде до смаку кожному. Гриби можна брати будь-які, найкраще лісові, так як вони більш ароматні. Перлову крупу найкраще відварити заздалегідь, щоб вона була добре провареної в готовому супі. Не забудьте додати улюблених спецій: базиліка, розмарину, запашного перцю і лаврового листа - саме вони роблять смак супу більш насиченим.
- Перлова крупа відварена - 250 грам
- Рослинна олія - 30 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Гриби великі - 10 штук
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Сушений базилік - За смаком
1. Відваріть перлову крупу. Моркву наріжте тонкою соломкою, цибуля - дрібними кубиками, картопля - невеликими шматочками. Дрібно наріжте гриби.
2. У розігрітій каструлі розтопіть рослинне масло, вершкове масло і злегка обсмажте моркву і нарізану цибулю. Додайте гриби і доведіть їх до готовності.
3. Додайте перловку, картопля і залийте все окропом. Варіть суп протягом 15 хвилин на невеликому вогні. Додати сіль вир, додайте базилік, лавровий лист, перець і інші спеції.
4. В кінці приготування додайте дрібно нарізану зелень, дайте супу закипіти і зніміть з вогню. Смачного!