Рецепт Смачний суп грибний з перловкою фото

Смачний суп грибний з перловкою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Картопля, Крупи, Гриби, Морква, Цибуля, Перлова крупа
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи

Здавалося б, що нового можна придумати, щоб вийшов смачний суп? Якщо любите різноманітність, подивіться, як приготувати суп грибний з перловкою - неймовірно ароматний, ситний, корисний і легкий.

Хто може встояти від шалено апетитного аромату грибів? Напевно, ніхто, так що цей суп припаде до смаку кожному. Гриби можна брати будь-які, найкраще лісові, так як вони більш ароматні. Перлову крупу найкраще відварити заздалегідь, щоб вона була добре провареної в готовому супі. Не забудьте додати улюблених спецій: базиліка, розмарину, запашного перцю і лаврового листа - саме вони роблять смак супу більш насиченим.

  • Перлова крупа відварена - 250 грам
  • Рослинна олія - 30 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Картопля - 5 штук
  • Гриби великі - 10 штук
  • Кріп - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Сушений базилік - За смаком
смачний суп грибний з перловкою - фото крок 1
1. Відваріть перлову крупу. Моркву наріжте тонкою соломкою, цибуля - дрібними кубиками, картопля - невеликими шматочками. Дрібно наріжте гриби.
смачний суп грибний з перловкою - фото крок 2
2. У розігрітій каструлі розтопіть рослинне масло, вершкове масло і злегка обсмажте моркву і нарізану цибулю. Додайте гриби і доведіть їх до готовності.
смачний суп грибний з перловкою - фото крок 3
3. Додайте перловку, картопля і залийте все окропом. Варіть суп протягом 15 хвилин на невеликому вогні. Додати сіль вир, додайте базилік, лавровий лист, перець і інші спеції.
смачний суп грибний з перловкою - фото крок 4
4. В кінці приготування додайте дрібно нарізану зелень, дайте супу закипіти і зніміть з вогню. Смачного!

Схожі рецепти