Рецепт Смачний «борщ» фото

Смачний «борщ»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Буряк , Овочі , Молочні продукти , Огірок , Кефір
Вегетаріанське харчування
На обід
Борщ , Супи , Холодні супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Борщ, а також його різновиди готують у багатьох країнах світу. Рецепти можуть відрізнятися наявністю продуктів, але головний інгредієнт - це буряк. Розповім, як приготувати смачний борщ.

Опис приготування:

Є варіації цього супу з м'ясом або копченостями, більш традиційний варіант - це овочевий суп. Розбавляють борщ кефіром, пахтою, грецьким йогуртом, а також сумішшю цих молочних продуктів. Буряк попередньо відварюють або запікають. Суп подають холодним, прикрасивши зеленню, яйцем вареним.

  • Картопля - 0, 5 кілограма
  • Буряк - 0, 5 кілограма
  • Кефір - 2 L
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Кріп - 1 пучок
  • Петрушка - 1 пучок
  • Свіжі огірки - 3-4 штук
  • Яйця - 6 штук
  • Сіль - За смаком
смачний
1. Відваріть картоплю в мундирах, потім остудіть і очистіть від шкірки. Розріжте свіжі огірки уздовж на 4 частини, потім наріжте тонкими скибочками. Наріжте великими шматочками картоплю.
смачний
2. Вимийте всю зелень, наріжте дрібно цибулю, кріп і петрушку. Відваріть і остудіть буряк. Відваріть яйця.
смачний
3. У велику каструлю налийте кефір, очистіть буряк і натріть її на крупній тертці в кефір.
смачний
4. Додайте в каструлю подрібнену зелень і огірки, посоліть за смаком і розмішайте до утворення необхідного кольору. Надішліть каструлю в холодильник на півгодини.
смачний
5. Холодний суп розлийте по тарілках. Наріжте скибочками яйця і прикрасьте ними суп, подавайте його з відвареною картоплею.

Схожі рецепти