Смачні макарони з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Макарони або паста популярні не тільки в Італії, але і далеко за її межами. Особливо популярні вони в Америці, це смачно і просто. Отже, записуйте, як приготувати смачні макарони з фаршем.
Використовуйте ось такі невеликі макарони. Блюдо ви зможете приготувати всього за 20-30 хвилин, що дуже зручно. Макарони з фаршем - це смачно, ситно, недорого, зробити їх не складе труднощів. Фарш з соусом можна зробити заздалегідь, а потім змішати з вареними макаронами. Подавайте це блюдо відразу після приготування.
- Макарони - 2 склянки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Фарш із яловичини - 480 грам
- Цибуля - 1 штука
- Пластівці чилі - 1 щіпка
- Помідори - 600-700 грам (можна свіжі або консервовані)
- Вустерширський соус - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Сіль, перець мелений - За смаком

1. У сковороді розігрійте оливкову олію, викладіть фарш тільки на добре розігріту поверхню, обсмажуйте до готовності. Відваріть макарони в підсоленій воді до готовності, відкиньте їх на сито.

2. Наріжте дрібно цибулю, викладіть його майже до готового фаршу, готуйте 5-6 хвилин.

3. Додайте сіль, мелений перець, пластівці перцю чилі, вустерширський соус. Дрібно наріжте соковиті томати. Викладіть їх до м'яса, перемішайте і тушкуйте все близько 5-7 хвилин.

4. Викладіть до соусу відварені макарони, перемішайте, додайте зелень і тушкуйте все кілька хвилин.

5. Подавайте блюдо відразу після приготування. Смачного!