Слойки з яловичим фаршем

Слойки з яловичим фаршем
Кількість порцій: 18 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Слойки з солодкою начинкою або м'ясний, сирної - це дуже гарне частування. Їх можна подати до чаю або до перших, других страв, як бутерброди. розповім, як приготувати слойки з яловичим фаршем.

опис приготування:

Використовуйте готове листкове тісто або зробіть його самостійно. Фарш перед використанням для начинки потрібно обсмажити. Слойки можете подавати відразу, тільки обережніше, адже вони гарячі, або після охолодження. Вони гарні з чаєм, до перших і других страв. Також їжте їх, вмочуючи в соус, наприклад, томатний.

  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Фарш із яловичини— 460 грам
  • каррі— 2 Ст. ложки
  • куркума— 1,5 чайних ложки
  • кмин— 0,5 чайних ложки
  • цукор— 1 щіпка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Мелений чорний перець— За смаком
  • бульйон— 2/3 склянки
  • крохмаль— 1 Чайна ложка
  • тісто листкове— За смаком(2 список)
  • яйця— 1 штука
Слойки з яловичим фаршем - фото крок 1 1. Очистіть цибулю і наріжте його дрібно, подрібніть зубчик часнику. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть цибулю з часником.

Слойки з яловичим фаршем - фото крок 2 2. Обсмажуйте до утворення карамельного кольору.

Слойки з яловичим фаршем - фото крок 3 3. Додайте до овочів на сковороді фарш і розбийте його лопаткою.

Слойки з яловичим фаршем - фото крок 4 4. До фаршу додайте куркуму, кмин, каррі, цукор, чорний мелений перець, сіль, перемішайте все і обсмажуйте до готовності фаршу.

Слойки з яловичим фаршем - фото крок 5 5. У мірній чашці або в склянці змішайте яловичий бульйон з крохмалем.

Слойки з яловичим фаршем - фото крок 6 6. Влийте крохмаль в фарш на сковороді, тушкуйте ще пару хвилин, щоб утворилася густа кашка. Перекладіть готову начинку в миску і залиште до охолодження.

Слойки з яловичим фаршем - фото крок 7 7. Заздалегідь дістаньте листкове тісто з морозилки і розморозити. Розкачайте його і ножем розріжте на квадратики.

Слойки з яловичим фаршем - фото крок 8 8. У центр кожного квадратика викладіть 2-3 столові ложки начинки.

Слойки з яловичим фаршем - фото крок 9 9. Скріпіть спершу один край, потім — другий, щоб сформувався конвертик.

Слойки з яловичим фаршем - фото крок 10 10. Притисніть краю конвертика виделкою, щоб начинка під час приготування залишилася всередині. Надішліть слойки в холодильник на 15-20 хвилин.

Слойки з яловичим фаршем - фото крок 11 11. Розбийте яйце в миску і змішайте його зі столовою ложкою води, змастіть збитим яйцем кожну слойку.

Слойки з яловичим фаршем - фото крок 12 12. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15-20 хвилин.

Слойки з яловичим фаршем - фото крок 13 13. Готові слойки остудіть близько 10 хвилин, потім подавайте до столу.

Схожі рецепти

Жульєн з яловичим фаршем

Жульєн з яловичим фаршем

Жульєн - це, мабуть, одне з найпопулярніших і поширених по всьому світу страв французької кухні. Жульєн можна приготувати не тільки з курки, але і з фаршу. опис приготування: Просте в приготуванні і досить швидке блюдо. Однак це ніяк не применшує його смакових якостей. Обов'язково спробуйте пр...

читати далі
Ламаджо з яловичим фаршем

Ламаджо з яловичим фаршем

Тепер не обов'язково їхати в іншу країну, щоб поласувати її національними делікатесами. Ви зможете зробити самостійно блюдо за рецептом, як приготувати Ламаджо вірменський. Спробуйте! опис приготування: За своєю суттю ламаджо - це відкритий м'ясний пиріг або м'ясна піца з додаванням зелені, св...

читати далі
Піца з яловичим фаршем

Піца з яловичим фаршем

Піца з яловичим фаршем — класична. соковита, ситна, з острінкой чилі і солодкістю солодкого перцю. Додамо на піцу побільше сиру і у нас вийде ніжний вершковий верх піци. опис приготування: Як приготувати піцу з яловичим фаршем? 1. Змішайте просіяне борошно з розпушувачем. помішуючи, введіть во...

читати далі
Піта з яловичим фаршем

Піта з яловичим фаршем

Відмінна закуска на вечерю, яку можна і на роботу взяти. Хочу показати вам свій рецепт піти з яловичим фаршем і рисом. опис приготування: Можна готувати піту самостійно, але я віддаю перевагу брати готову — особливої ​​різниці немає, зате швидше вийде. Для приготування піти з яловичим фаршем н...

читати далі
Рис з яловичим фаршем

Рис з яловичим фаршем

В азіатських країнах рис називають "; другим хлібом ";, тому його часто готують на гарнір. З ним добре поєднуються різні види м'яса, риби, овочі. розповім, як приготувати рис з яловичим фаршем. опис приготування: Сам по собі рис мало привабливий, тому до нього обов'язково варто додавати спеції...

читати далі