Рецепт Слойки з яловичим фаршем фото

Слойки з яловичим фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш, Листкове тісто
Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Страви з начинкою, Листкові торти

Слойки з солодкою начинкою або м'ясний, сирної - це дуже гарне частування. Їх можна подати до чаю або до перших, других страв, як бутерброди. Розповім, як приготувати слойки з яловичим фаршем.

Використовуйте готове листкове тісто або зробіть його самостійно. Фарш перед використанням для начинки потрібно обсмажити. Слойки можете подавати відразу, тільки обережніше, адже вони гарячі, або після охолодження. Вони гарні з чаєм, до перших і других страв. Також їжте їх, вмочуючи в соус, наприклад, томатний.

  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Фарш із яловичини - 460 грам
  • Каррі - 2 Ст. Ложки
  • Куркума - 1, 5 чайних ложки
  • Кмин - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1 щіпка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Мелений чорний перець - За смаком
  • Бульйон - 2/3 склянки
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Тісто листкове - За смаком(2 список)
  • Яйця - 1 штука
слойки з яловичим фаршем - фото крок 1
1. Очистіть цибулю і наріжте його дрібно, подрібніть зубчик часнику. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть цибулю з часником.
слойки з яловичим фаршем - фото крок 2
2. Обсмажуйте до утворення карамельного кольору.
слойки з яловичим фаршем - фото крок 3
3. Додайте до овочів на сковороді фарш і розбийте його лопаткою.
слойки з яловичим фаршем - фото крок 4
4. До фаршу додайте куркуму, кмин, каррі, цукор, чорний мелений перець, сіль, перемішайте все і обсмажуйте до готовності фаршу.
слойки з яловичим фаршем - фото крок 5
5. У мірній чашці або в склянці змішайте яловичий бульйон з крохмалем.
слойки з яловичим фаршем - фото крок 6
6. Влийте крохмаль в фарш на сковороді, тушкуйте ще пару хвилин, щоб утворилася густа кашка. Перекладіть готову начинку в миску і залиште до охолодження.
слойки з яловичим фаршем - фото крок 7
7. Заздалегідь дістаньте листкове тісто з морозилки і розморозити. Розкачайте його і ножем розріжте на квадратики.
слойки з яловичим фаршем - фото крок 8
8. У центр кожного квадратика викладіть 2-3 столові ложки начинки.
слойки з яловичим фаршем - фото крок 9
9. Скріпіть спершу один край, потім - другий, щоб сформувався конвертик.
слойки з яловичим фаршем - фото крок 10
10. Притисніть краю конвертика виделкою, щоб начинка під час приготування залишилася всередині. Надішліть слойки в холодильник на 15-20 хвилин.
слойки з яловичим фаршем - фото крок 11
11. Розбийте яйце в миску і змішайте його зі столовою ложкою води, змастіть збитим яйцем кожну слойку.
слойки з яловичим фаршем - фото крок 12
12. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15-20 хвилин.
слойки з яловичим фаршем - фото крок 13
13. Готові слойки остудіть близько 10 хвилин, потім подавайте до столу.

Схожі рецепти