Слойки з лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Така випічка відмінно підійде для чаювання, а також їй не соромно пригостити друзів і знайомих. Спробуйте рецепт, як приготувати слойки з лимоном. Виходить дуже цікаве поєднання.
Випічка, приготована своїми руками за цим рецептом, виходить ароматною, хрусткою і неймовірно смачною. Готується таке блюдо досить просто. У цьому рецепті використовуємо готове листкове тісто, проте, при бажанні його можна приготувати самостійно. Для приготування потрібні: листкове тісто, яйця, лимон і цукор.
- Листкове тісто - 1 кілограм
- Лимон - 4 штуки
- Яйце - 1 штука
- Цукровий пісок - ½ Склянок
1. Перш за все размораживаем готове листкове тісто за інструкцією, зазначеної на упаковці. Для начинки лимони моєму і пропускаємо через м'ясорубку разом з шкіркою, додаємо цукор і перемішуємо.
2. Розморожене тісто розгортаємо товщиною 5 міліметрів, розрізаємо його на квадрати розміром приблизно 15х15 сантиметрів. Спеціальним або звичайним кухонним ножем робимо надрізи в центрі половини всіх квадратів.
3. Приготовану лимонну начинку викладаємо всередину одного нерозрізаного квадрата, яйце збиваємо в чаші і промазуємо їм краю. Накриваємо іншим квадратом (з прорізами) і виделкою проходимся по всіх краях, скріплюючи їх.
4. Деко застилає фольгою і викладаємо заготовки, випікаємо в духовці при температурі 200 градусів близько 10-15 хвилин (залежить від товщини розкачане тісто).