Слойки до пива
(покроковий рецепт з фото)
Любителі пива знають, що до цього напою дуже важливо підібрати закуску. Вона допомагає розкрити смак, і без неї вже складно уявити посиденьки. Так що ловіть цікавий рецепт на цю тему!
Прямо зараз я розповім, як приготувати слойки до пива з картоплі і сиру. До цього такого тесту я ніколи не робила, але експеримент вдався, і мені сподобалось. Ситні слойки можна подати і до свята (як закуску). Дітям теж сподобалися цей вид випічки. Загалом, блюдо точно вдалося, і воно не раз з'явиться у мене на столі.
- Картопля - 200 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Борошно - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком

Заздалегідь відваріть картоплю. Почистіть його і остудіть. Потім натріть овоч на крупній тертці разом з сиром. Додайте борошно, м'яке масло і жовток. Замішайте тісто. Залиште його на 30 хвилин в холодильнику.

Розділити тісто 16 частин. Кожну розкачати в тонку корж. Вставте їх один з одним.

Розкачайте стопку коржів в 7 мм. Товщиною. Розділіть їх на квадратики і змастіть білком. Присипте сиром і сіллю кожен.

Запікайте слойки 20-25 хвилин в духовці при 180 градусах. Приємною дегустації!