Скумбрія з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Цим рецептом приготування скумбрії з овочами я користуюся, коли зовсім не хочеться довго стояти біля плити. Корисно, швидко, смачно і легко. Сподіваюся, рецепт скумбрії з овочами стане в нагоді і вам
Я сподіваюся, що мій рецепт приготування скумбрії з овочами з фото, допоможе вам правильно і швидко розібратися з цим нехитрим блюдом. Так як це простий рецепт, то він цілком під силу початківцям кулінарам і здатний виручити вас не один раз. По бажанню, скумбрію перед запіканням можна полити кетчупом або майонезом і посипати тертим сиром. Подавати на стіл можна як цілком, так і нарізаною на шматочки. Але все це - за вашим бажанням.
- Скумбрія - 2 штуки
- Морква - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Олія соняшникова - 100 грам (олія соняшникова або оливкова, кому яке подобається для смаження овочів.)
- Сіль - 1 Чайна ложка (половина солі піде на подсолку овочів і половина на рибку.)
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Помідор свіжий. - 1 штука
Беремо дві невеликі скумбрії, чистим, моєму. По бажанню, голови можна відрізати.
Чистий цибулю, морква і нарізаємо соломкою.
Злегка обсмажуємо цибулю з морквою і додаємо на сковорідку порізану кубиками помідор. Солимо, перчим. Якщо любите спеції - додавайте їх за своїм смаком і бажанням.
Викладає тушки скумбрії брюшкамі вгору на деко, застелений пергаментом.Солім, перчимо і начиняє черевця підготовленими овочами. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20-30.