Рецепт Скумбрія з овочами фото

Скумбрія з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 50 хв.

Цим рецептом приготування скумбрії з овочами я користуюся, коли зовсім не хочеться довго стояти біля плити. Корисно, швидко, смачно і легко. Сподіваюся, рецепт скумбрії з овочами стане в нагоді і вам

Опис приготування:

Я сподіваюся, що мій рецепт приготування скумбрії з овочами з фото, допоможе вам правильно і швидко розібратися з цим нехитрим блюдом. Так як це простий рецепт, то він цілком під силу початківцям кулінарам і здатний виручити вас не один раз. По бажанню, скумбрію перед запіканням можна полити кетчупом або майонезом і посипати тертим сиром. Подавати на стіл можна як цілком, так і нарізаною на шматочки. Але все це - за вашим бажанням.

  • Скумбрія - 2 штуки
  • Морква - 2-3 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Олія соняшникова - 100 грам (олія соняшникова або оливкова, кому яке подобається для смаження овочів.)
  • Сіль - 1 Чайна ложка (половина солі піде на подсолку овочів і половина на рибку.)
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Помідор свіжий. - 1 штука
скумбрія з овочами - фото крок 1
Беремо дві невеликі скумбрії, чистим, моєму. По бажанню, голови можна відрізати.
скумбрія з овочами - фото крок 2
Чистий цибулю, морква і нарізаємо соломкою.
скумбрія з овочами - фото крок 3
Злегка обсмажуємо цибулю з морквою і додаємо на сковорідку порізану кубиками помідор. Солимо, перчим. Якщо любите спеції - додавайте їх за своїм смаком і бажанням.
скумбрія з овочами - фото крок 4
Викладає тушки скумбрії брюшкамі вгору на деко, застелений пергаментом.Солім, перчимо і начиняє черевця підготовленими овочами. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20-30.

Схожі рецепти