Скумбрія в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Смачно приготувати скумбрію - задача не найпростіша, і впоратися з нею може допомогти мультиварка. Скумбрія в мультиварці виходить дуже ніжною і соковитою, вона не пересихає - словом, дуже смачно.
В мультиварці приготування скумбрії стало простіше і доступніше, ніж в духовці або на сковороді. Основний плюс - приготування не вимагає постійного контролю, і вам не доводиться відраховувати час до готовності страви.
Отже, як приготувати скумбрію в мультиварці:
1. Спочатку потрібно очистити рибу від потрухів, відрізати голову і обробити на шматки, після чого посолённие і поперчённие шматочки викласти на фольгу.
2. Зверху рибу слід викласти тонкими кільцями лимона і цибулі, а потім щільно загорнути у фольгу і готувати 25-30 хвилин в режимі «пароварка».
Власне, от і все - скумбрія готова, її можна подавати до столу Просто і смачно!
- Скумбрия свежемороженная- 1 кілограм
- Лимон - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Сіль, перець - - За смаком
Отже, як приготувати скумбрію в мультиварці:
1. Спочатку потрібно очистити рибу від потрухів, відрізати голову і обробити на шматки, після чого посолённие і поперчённие шматочки викласти на фольгу.
2. Зверху рибу слід викласти тонкими кільцями лимона і цибулі, а потім щільно загорнути у фольгу і готувати 25-30 хвилин в режимі «пароварка».
Власне, от і все - скумбрія готова, її можна подавати до столу Просто і смачно!