Копчена скумбрія в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Рибка виходить ароматна і соковита. Технологія приготування досить проста - переконайтеся самі. Головне мати під рукою мультиварку.
Все геніальне просто, так само як і цей рецепт копченої скумбрії. Помийте і почистіть рибу, натріть її сіллю і перцем. Чай і цукор змішайте і розподіліть на великому аркуші фольги, зверху покладіть менший лист. На ньому розмістіть шматочки риби, переклавши їх часточками лимонів і цибулі. У черевця риби вкладіть гілочки кропу. Менший лист фольги згорніть у вигляді чаші, щоб сік не витікав назовні, великий аркуш щільно загорніть навколо меншого листа з рибою. Помістіть згорток на решітку мультиварки, включите режим варіння на 70 хвилин і закрийте кришку. Після закінчення часу остудіть скумбрію в мультиварці і вийміть з фольги. Смачного!
- Скумбрія - 2-3 штук
- Лимон - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Зелень - 1 пучок
- Чай - 3 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком