Рецепт Скумбрія-гриль «Червона рибка» фото

Скумбрія-гриль «Червона рибка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
Для діабетиків
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

У сезон пікніків і походів на природу хочу запропонувати варіант дуже смачною скумбрії-гриль. За рахунок кетчупу і приправ вона змінює колір і смак. Пригощайтеся!

Опис приготування:

Скумбрія-гриль готується дуже просто і досить швидко. За рахунок обраного Вами кетчупу можна регулювати колір і смак скумбрії. Також можна додати будь-які приправи на Ваш смак. Готуйте її на не сильно спеці і стежте, щоб капає жир не запалився. Смачного!

  • Скумбрія - 2 штуки
  • Сік лимонний - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
скумбрія-гриль
Підготуйте необхідні інгредієнти.
скумбрія-гриль
Видаліть у скумбрії голову, хвіст і хребет. Змішайте лимонний сік, соєвий соус і масло. Змастіть рибу з двох сторін. Залиште на 5 хвилин.
скумбрія-гриль
Змастіть рибу зсередини кетчупом. Залиште на 5 хвилин.
скумбрія-гриль
Запікайте рибу на грилі, уклавши на решітку і часто перевертаючи, 20 хвилин, до готовності.
скумбрія-гриль
Подавайте відразу.
скумбрія-гриль
Смачного!

Схожі рецепти