Скумбрія-гриль «Червона рибка»
(покроковий рецепт з фото)
У сезон пікніків і походів на природу хочу запропонувати варіант дуже смачною скумбрії-гриль. За рахунок кетчупу і приправ вона змінює колір і смак. Пригощайтеся!
Скумбрія-гриль готується дуже просто і досить швидко. За рахунок обраного Вами кетчупу можна регулювати колір і смак скумбрії. Також можна додати будь-які приправи на Ваш смак. Готуйте її на не сильно спеці і стежте, щоб капає жир не запалився. Смачного!
- Скумбрія - 2 штуки
- Сік лимонний - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Видаліть у скумбрії голову, хвіст і хребет. Змішайте лимонний сік, соєвий соус і масло. Змастіть рибу з двох сторін. Залиште на 5 хвилин.
Змастіть рибу зсередини кетчупом. Залиште на 5 хвилин.
Запікайте рибу на грилі, уклавши на решітку і часто перевертаючи, 20 хвилин, до готовності.
Подавайте відразу.
Смачного!