Скумбрія гарячого копчення
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - рецепт приготування скумбрії гарячого копчення. Смачна і соковита буде рибка, яка нічим не поступається магазинним аналогам. З радістю розповім, як я це роблю. Це просто!
Вашій увазі пропоную рецепт приготування скумбрії гарячого копчення. Впевнена, такі рибки вас не залишать байдужими: вони нічим не поступаються тим, що продають в магазинах! Тому якщо вам подобається той насичений смак копченої рибки, який буває тільки у такий, приготовленої на свіжому повітрі, тоді цей рецепт для вас!
- Скумбрія - 4 штуки
- Тріска - 2-3 склянок
- Сіль - За смаком
- Цукор - 0.3 склянки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Перець горошком - 5-6 штук
1. Вільхову тріску коптимо півгодини, а потім рибу без голів і потрошки, а також великих кісток, і півгодини тримаємо на вугіллі.
2. З фольги робимо піддон і зверху теж робимо таку ж "кришку" .
3. З інших інгредієнтів робимо маринад і наполягаємо 6 годин рибку.
4. Потім ще дві години нехай рибка підсохне на сонці, а потім охолодити її ще годину-дві на холодильнику. Готово!