Рецепт Скумбрія гарячого копчення фото

Скумбрія гарячого копчення
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

До вашої уваги - рецепт приготування скумбрії гарячого копчення. Смачна і соковита буде рибка, яка нічим не поступається магазинним аналогам. З радістю розповім, як я це роблю. Це просто!

Опис приготування:

Вашій увазі пропоную рецепт приготування скумбрії гарячого копчення. Впевнена, такі рибки вас не залишать байдужими: вони нічим не поступаються тим, що продають в магазинах! Тому якщо вам подобається той насичений смак копченої рибки, який буває тільки у такий, приготовленої на свіжому повітрі, тоді цей рецепт для вас!

  • Скумбрія - 4 штуки
  • Тріска - 2-3 склянок
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - 0.3 склянки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Перець горошком - 5-6 штук
скумбрія гарячого копчення - фото крок 1
1. Вільхову тріску коптимо півгодини, а потім рибу без голів і потрошки, а також великих кісток, і півгодини тримаємо на вугіллі.
скумбрія гарячого копчення - фото крок 2
2. З фольги робимо піддон і зверху теж робимо таку ж"кришку" .
скумбрія гарячого копчення - фото крок 3
3. З інших інгредієнтів робимо маринад і наполягаємо 6 годин рибку.
скумбрія гарячого копчення - фото крок 4
4. Потім ще дві години нехай рибка підсохне на сонці, а потім охолодити її ще годину-дві на холодильнику. Готово!

Схожі рецепти