Сирний торт з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами простий рецепт сирного торта з горіхами, і я вам з радістю розповім, як його приготувати. Це зовсім не складно - шар з горіховою крихти, сирний крем і горішки зверху. Спробуйте!
Розповім, як зробити сирний торт з горіхами в домашніх умовах. Це дуже просто. Адже тут не потрібно ніяких особливих кулінарних умінь і навичок, та й кількість інгредієнтів досить стерпне - не потрібно намагатися все запам'ятати і відміряти потрібну кількість міліллітров і грам. Спробуйте, простий і смачний торт!
- Горіхи - 3 склянки (приблизно половина склянки для прикраси. Інше подрібнити. Замість основи можна використовувати печиво. Горіхи - будь-які, у мене пекан)
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
- Сир - 200 грам
- Згущене молоко - 200 грам
- Крохмаль - 1.5 Ст. Ложки
- Мед - 3 Ст. Ложки (або карамель)
1. Горіхи подрібнюємо в крихту, але залишимо деякий колічетсво для прикраси. Я все горіхи спочатку обсмажую, а потім подрібнюю. Горіхи змішаємо з маслом і цукром, цю масу викладаємо на дно форми.
2. Тепер в блендері до однорідної ісмешаем творити і згущене молоко, цю суміш виливаємо в форму, додавши крохмаль. Тепер нехай стоїть в холодильнику. Поки верхня частина не схопиться.
3. Тим часом залишилися горіхи на сковороді обсмажити разом з медом або карамеллю. Коли застигне білий сирний крем - прикрашаємо торт горішками. І нехай ще постоїть у холодильнику хоча б півгодини.
4. От і все! Смачного!