Сирний суп з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепти супу з фаршем мають кілька різновидів, я пропоную вам спробувати нескладну сирний суп з м'яким ніжним смаком, який особливо подобається дітям.
Незвичайно смачний суп з фаршем стане фаворитом на вашому столі! Особливо ароматно вийде, якщо ви використовуєте для приготування супу плавлений сир з добавками. Сир варто вибрати якісний, такий, який розчиниться повністю при варінні. Саме якість сиру - друга важлива особливість, на яку потрібно звернути увагу для того, щоб суп вийшов дуже смачним. Рецепт неймовірно легкий, тому дерзайте! готуйте! пробуйте!
- Фарш - 300 грам (яловичий)
- Яйця - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука (середня)
- Морква - 1 штука (середня)
- Сир - 400 грам (плавлений в коробочці)
- Картопля - 3 штуки (среднний)
- Сіль, спеції - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці.
Обсмажуємо моркву на змащеній олією сковороді до м'якості.
Цибуля чистий, нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо в окремій сковороді до золотистого кольору. Готовий лук розділити на дві частини.
Беремо наш фарш, додаємо в нього яйця (попередньо збивши в чашці білки з жовтками) і половину смаженої цибулі. Солимо і перчимо, а потім гарненько перемішуємо. Формуючи з фаршу фрикадельки.
Каструлю заповнюємо водою приблизно наполовину або трохи більше, ставимо на плиту і доводимо воду до кипіння. У киплячу воду викладаємо обсмажену моркву і половину обсмаженого лука, додаємо сіль. Чекаємо, коли знову закипить і викладаємо в каструлю фрикадельки. Знову доводимо до кипіння, зменшуємо рівень нагріву до середнього (але так, щоб слабке кипіння тривало! ) і варимо фрикадельки хвилин 8-10.
Поки фрикадельки варяться, ми чистимо і нарізаємо невеликими кубиками картоплю.
Коли пройде 10 хвилин після того, як ми закинули фрикадельки, додаємо в суп картопля. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо 30 хвилин.
Через півгодини викладаємо в наш суп сир, гарненько перемішуємо, щоб сир розчинився. Варимо хвилини 3-4.
Зелень петрушки і кропу ретельно миємо. Дрібно рубаємо і додаємо в суп. Вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою і даємо настоятися хвилин 10:)
Суп готовий! Смачного; )