Сирники по Дюканов
(покроковий рецепт з фото)
Сирники по Дюканов готуються як на сковороді, так і в духовці. На смак вони виходять ніжними, ароматними і не втрачають свій смак навіть після охолодження. Ці сирники нічим не гірше звичайних, тільки корисніше
Однією з головних проблем, напевно, для кожної дієти є неможливість вживання смачної солодкої їжі. І як раз цю проблему вирішує дієта Дюка. Вона пропонує цілий ряд рецептів приготування смачних і корисних десертів, саме тому зірватися з цієї дієти практично неможливо, ви абстолютно не будете відчувати себе обділеним. Даний рецепт, як приготувати сирники по Дюканов, підійде для етапу "чергування", "атака" та інших. Єдине, під час етапу "атаки", коли йде максимально активне спалювання жирів, все ж не варто використовувати жовтки, цілком достатньо буде одних білків.
- Сир - 200 грам
- Яйце - 1 штука (або білок)
- Вівсяні висівки - 2 Ст. Ложки
- Сіль повареная - 1 щіпка
- Замінник цукру - 2-3 Щепоток
- Ванілін - 1 щіпка
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Сир беріть мінімальної жирності, дієтологи радять брати зернистий, а не м'який сир, жирністю 0-2%.
У чашу блендер покладіть сир, яйце, висівки, сіль, цукор, розпушувач, ванілін. Всі подрібніть і приведіть до однорідного стану.
Ось такою має вийти маса для сирників по Дюканов.
Ложкою викладіть сирну масу на сковороду з розігрітим соняшниковою олією, сформуйте невеликі котлетки. Обсмажте їх з обох сторін.
Сирники по Дюканов готові. Подавайте з чаєм. Смачного!