Сирники по Дюканов
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Сирники по Дюканов готуються як на сковороді, так і в духовці. На смак вони виходять ніжними, ароматними і не втрачають свій смак навіть після охолодження. Ці сирники нічим не гірше звичайних, тільки корисніше
Опис приготування:
Однією з головних проблем, напевно, для кожної дієти є неможливість вживання смачної солодкої їжі. І як раз цю проблему вирішує дієта Дюка. Вона пропонує цілий ряд рецептів приготування смачних і корисних десертів, саме тому зірватися з цієї дієти практично неможливо, ви абстолютно не будете відчувати себе обділеним. Даний рецепт, як приготувати сирники по Дюканов, підійде для етапу"Чергування" ,"Атака" та інших. Єдине, під час етапу"Атаки" , коли йде максимально активне спалювання жирів, все ж не варто використовувати жовтки, цілком достатньо буде одних білків.
- Сир - 200 грам
- Яйце - 1 штука (або білок)
- Вівсяні висівки - 2 Ст. Ложки
- Сіль повареная - 1 щіпка
- Замінник цукру - 2-3 Щепоток
- Ванілін - 1 щіпка
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Сир беріть мінімальної жирності, дієтологи радять брати зернистий, а не м'який сир, жирністю 0-2%.
У чашу блендер покладіть сир, яйце, висівки, сіль, цукор, розпушувач, ванілін. Всі подрібніть і приведіть до однорідного стану.
Ось такою має вийти маса для сирників по Дюканов.
Ложкою викладіть сирну масу на сковороду з розігрітим соняшниковою олією, сформуйте невеликі котлетки. Обсмажте їх з обох сторін.
Сирники по Дюканов готові. Подавайте з чаєм. Смачного!