Сирні еклери
(покроковий рецепт з фото)
Багатьом здається, що приготування еклерів процес трудомісткий і складний. Але ж це зовсім не так! Приготувати еклери зовсім не складно, тісто і начинка для них готуються елементарно, спробуйте!
Простий і доступний рецепт приготування сирних еклерів, до ваших послуг. Для приготування тіста я використовував: борошно, воду, яйця, сіль і вершкове масло. На начинку пішли: згущене молоко, сир і сметана. Вершкове масло, в цьому рецепті, легко можна замінити - маргарин (попередньо розтопивши його до кімнатної температури). Гарного дня!
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
- Яйця - 4 штуки
- Сир - 300 грам
- Згущене молоко - 3 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
У каструльці закип'ятіть воду, сіль і вершкове масло.
Потроху додаємо борошно, перемішуючи. Коли тісто стане грудочкою і відстане від стінок каструлі - знімаємо його з вогню.
Дайте тісту трохи охолонути. Потім, по одному вводимо яйця і ретельно збиваємо міксером до однорідної густої маси.
Застеліть деко папером для випічки. За допомогою кондитерського шприца викладіть майбутні еклери на деко. Тісто відправляємо в духовку на 45-50 хвилин, температура 200 градусів. Запікати до рум'яності.
Поки еклери запікаються, приготовим начинку. В одній ємності змішайте сир, згущене молоко і сметану.
Ретельно збиваємо до однорідної маси.
Витягніть деко з духовку, дайте еклери трохи охолонути. Потім наповніть їх кремом.
Зверху можна присипати цукровою пудрою. Смачного!