Сирні булочки з яйцем і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Сирні булочки з яйцем і беконом - швидка, смачна, sиtnaya сніданок, яку можна подати до сніданку, взяти з собою в дорогу або на прогулянку в парк. Сирні булочки готуються просто і дуже швидко!
Рецепт, як приготувати сирні булочки з яйцем і беконом, це не закритий рецепт, з якого не можна нічого викинути і нічого додати. Всі інгредієнти ви можете використовувати на свій смак і розсуд. Звичайно, булочки, сир і яйця тут обов'язкові, а от все інше - справа смаку. Наприклад, якщо у вас немає бекону, але в холодильнику лежить шматок ковбаси, то сміливо використовуйте його, а замість солодкого перцю покладіть скибочку помідора або половинку печериці. Загалом, експериментуйте, готуйте і отримуйте задоволення від результату! І пишіть коментарі з враженнями, майбутня робота
- Булочки - 7 штук
- Сир твердий - 100 грам
- Бекон - 100 грам (варений або копчений)
- Перець солодкий - 1/2 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

У кожній булочці зробіть надрізи по колу і втисніть м'якуш всередину, щоб сформувалося поглиблення, куди будемо класти начинку.

Твердий сир натріть на тертці і покладіть по хорошій пошепки в кожну булочку. Сиру раджу класти досить багато, він зробить булочки саме сирними.

Бекон наріжте дрібними шматочками і покладіть поверх сиру. Також дрібно наріжте і солодкий перчик, покладіть по смаку. Кількість перцю залежить від ваших уподобань.

Для заливки змішайте яйця з молоком і майонезом, злегка посоліть і додайте дрібку перцю (можливі перці). Гарненько все перемішайте за допомогою ручного віночка або міксера.

Залийте отриманою сумішшю булочки в середині (там, де робили поглиблення) а також полийте зовні, щоб булочки повністю добре просочилися яєчної заливанням.

Запікайте булочки в духовці при температурі 180 градусів 15-20 хвилин (поки не схопиться яйце). Подавайте булочки гарячими, прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!