Сирна запіканка з апельсиновою цедрою
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - рецепт приготування сирної запіканки з цедрою. Смачно, неймовірно! Я вам рекомендую, обов'язково сподобається, бо ніжність сирної маси тут підкреслюється цедрою.
Рецепт приготування сирної запіканки з апельсиновою цедрою перед вами, і я вам із задоволенням розповім, як приготувати такий чудовий варіант випічки. Впевнена, він вам сподобається, адже такий десерт буде просто чудово поєднуватися і з чаєм, і з кавою, і з будь-якими іншими десертами і напоями. Рекомендую!
- Апельсини - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 0.5 склянки
- Сир - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Обкладинка - 0.5 чайних ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
1. Змішаємо розтоплене масло, цедру, сік двох апельсинів, жовтки яєць, а також сир і цукор.
2. Ось така у нас буде маса.
3. Далі додамо борошно і корицю. Можна змішати їх міксером або в блендері, щоб консистенція була однорідною, але я цього не роблю: люблю, щоб була текстура.
4. Окремо збиваємо білки до появи пишної білої піни. Втрутитися їх в тісто.
5. Ось така вийде маса. Виливаємо його в форму і запікаємо 30-40 хвилин при 190 градусах.
6. От і все! Смачного!