Сирна паска крем-брюле
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати дуже-дуже ніжну і смачну паску на основі ряжанки. Виходить справжній сирний десерт з родзинками і карамельним смаком крем-брюле. А приготувати цю паску зовсім нескладно.
В даному рецепті в доповненні до родзинок можна взяти, нарізану на шматочки курагу, - вона прекрасно підійде сюди за смаком і кольором. Також спочатку можна взяти сир з топленого молоко, - це значно спростить приготування.
- Ряжанка - 1 літр
- Крем - 200 грам
- Вершкове масло. - 50 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка (або цукрова пудра)
- Ізюм - 50 грам
1. Вилийте в каструлю ряжанку і сметану. Нагрейте до 50 градусів, зніміть з вогню і залиште на 6 годин. За цей час відокремиться сироватка.
2. У миску покладіть ткан або марлю в кілька шарів, вилийте створоженного масу, зав'яжіть і підвісьте, щоб стекла сироватка. Найкраще підвісити на ніч.
3. На ранок у нас вийде сир. Додайте в нього масло кімнатної температури і збийте.
4. Додайте попередньо замочений у гарячій воді родзинки і цукор (або пудру)
5. Все добре перемішайте.
6. У форму або Пасічниця викладіть тканину або марлю.
7. Потім сирну масу. Загорніть краї тканини і поставте зверху вантаж.
8. Переверніть паску на тарілку, прикрасьте по своєму бажанню.