Рецепт Сирна паска крем-брюле фото

Сирна паска крем-брюле
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сухофрукти , Вершкове масло , Ізюм , Ряжанка
Вагітним і годуючим
На святковий стіл , Пасха
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Пропоную приготувати дуже-дуже ніжну і смачну паску на основі ряжанки. Виходить справжній сирний десерт з родзинками і карамельним смаком крем-брюле. А приготувати цю паску зовсім нескладно.

Опис приготування:

В даному рецепті в доповненні до родзинок можна взяти, нарізану на шматочки курагу, - вона прекрасно підійде сюди за смаком і кольором. Також спочатку можна взяти сир з топленого молоко, - це значно спростить приготування.

  • Ряжанка - 1 літр
  • Крем - 200 грам
  • Вершкове масло. - 50 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка (або цукрова пудра)
  • Ізюм - 50 грам
сирна паска крем-брюле - фото крок 1
1. Вилийте в каструлю ряжанку і сметану. Нагрейте до 50 градусів, зніміть з вогню і залиште на 6 годин. За цей час відокремиться сироватка.
сирна паска крем-брюле - фото крок 2
2. У миску покладіть ткан або марлю в кілька шарів, вилийте створоженного масу, зав'яжіть і підвісьте, щоб стекла сироватка. Найкраще підвісити на ніч.
сирна паска крем-брюле - фото крок 3
3. На ранок у нас вийде сир. Додайте в нього масло кімнатної температури і збийте.
сирна паска крем-брюле - фото крок 4
4. Додайте попередньо замочений у гарячій воді родзинки і цукор (або пудру)
сирна паска крем-брюле - фото крок 5
5. Все добре перемішайте.
сирна паска крем-брюле - фото крок 6
6. У форму або Пасічниця викладіть тканину або марлю.
сирна паска крем-брюле - фото крок 7
7. Потім сирну масу. Загорніть краї тканини і поставте зверху вантаж.
сирна паска крем-брюле - фото крок 8
8. Переверніть паску на тарілку, прикрасьте по своєму бажанню.

Схожі рецепти