Сік з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
З кабачків можна приготувати дієтичний і корисний сік, який містить величезну кількість вітамінів і мікроелементів. До того ж він має досить приємний смак. Спробуйте!
Крім корисних властивостей, сік має ряд протипоказань і обмежень за кількістю споживання на добу. Обов'язково вивчіть інформацію в інших джерелах. А я розповім вам, як приготувати сік з кабачків.
- Кабачок - 1-2 штук (середнього розміру)
- Мед - За смаком
- Сік лимонний - За смаком
Підготуйте кабачок. Помийте і очистіть від шкіри. Вибирайте молодий овоч середнього розміру з м'якими білими кісточками.
Сік можна приготувати в соковижималці або за допомогою блендера. У чашу блендера покладіть нарізаний шматочками кабачок.
Пробийте блендером до отримання пюре.
За допомогою сита і ложки видавіть з пюре сік. Готовий сік можна пити в чистому вигляді або додавати до смаку мед і лимонний сік.
Приємного апетиту і міцного здоров'я!